Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Kamppailulajit

Valmentaja väittää: “Deontay Wilder on kuin Muhammad Ali”

Deontay Wilder vs Tyson Fury
AOP

Tyson Furyn kohtaamiseen kovaa vauhtia valmistuva Deontay Wilder saa aikamoista suitsutusta uudelta valmentajaltaan.

Wilderin uusi valmentaja Malik Scott ei säästele ylisanoja puhuessaan valmennettavastaan, vaikka edellinen ottelu Furya kohtaan sujui kaikkea muuta kuin hyvin. Scott on kuitenkin vakuuttunut, että hänen suojattinsa on täysin valmis uuteen kohtaamiseen.

“Mielestäni Muhammad Ali on yksi kaikkien aikojen parhaista nyrkkeilijöistä” Malik Scott kommentoi 78Sports TV:n haastattelussa.

“Hän oli maaginen kehässä, mutta hänen teot kehän ulkopuolella kiinnittivät huomioni. Deontay Wilder on tänä päivänä nyrkkeilymaailmassa lähimpänä sitä [Alia].” Scott luonnehtii suojattiaan.

Furyn ja Wilderin kohtaaminen on lyöty lukkoon heinäkuun 24. päivälle. Nyrkkeilijät kohtaavat toisensa jopa 40 000 tuhannen katsojan edessä Las Vegasissa, Yhdysvalloissa. Ottelu kyhättiin kokoon pikavauhtia, kun välimiesoikeus tuli päätökseen, että Furyn tulisi seuraavassa ottelussaan kohdata Wilder.

Wilder uhkuu itseluottamusta ennen mestaruusottelua. Jos Wilder onnistuu nappaamaan ottelusta voiton, voi edessä olla jopa kaksikon neljäs ottelu. Kun ensimmäinen kohtaaminen päättyi tasapeliin, olisivat voitot Wilderin voiton jälkeen tasan, mikä taas vaatisi uuden kohtaamisen.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit