Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Pesäpallo

Superpesis käynnistyy huomenna – nämä joukkueet taistelevat mestaruudesta

Superpesiskausi käynnistyy
AOP

Miesten Superpesis käynnistyy huomenna kahdella ottelulla. Kempeleen Kiri saa laguunilleen vastaan Vimpelin Vedon ja Joensuun Mailan vieraaksi saapuu sarjanousija Haminan Palloilijat.

Alkavasta kaudesta on ennustettu voittajan osalta ennätystasaista – mestaruusviittaa on soviteltua kausiennakoissa peräti viiden joukkueen harteille.

Raskaansarjan joukkueita ovat ennakoissa Sotkamo, Joensuu, MansePP, Vimpeli ja Kouvolan. Suurimmaksi ennakkosuosikiksi on nostettu Vimpeli, mutta lähtökohdat ovat tasaiset. MansePP:n siirtoruletti on sekoittanut pelaajapakkaa myös kärkijoukkueiden sisällä, joten astelemat ovat arvaamattomat.

Vedonlyöntiyhtiöt asettavat Sotkamon suurimmaksi suosikiksi, mutta erot ovat pieniä. Pelinjohtajien ennakoissa suurin mestarisuosikki on puolestaan Vimpeli.

Sarjan keskikastin viisikon muodostavat ennakoissa Kitee, Hyvinkää, Kempele, Pattijoki ja Seinäjoki. Pudotuspelipaikkoja on yhteensä kahdeksan, ja nämä viisi joukkuetta ratkovat todennäköisesti kolme viimeistä paikkaa. Kitee, Hyvinkää ja Kempele ovat ennakolta vahvimmat ehdokkaat pudotuspeleihin. Pattijoen Topi Kosonen ja Seinäjoen Jukka-Pekka Vainionpää voivat kuitenkin yksilösuorituksilla keinutella venettä ratkaisevien pisteiden verran.

Sarjataulukon häntäpäähän ennakoidaan Koskenkorvaa, Imatraa, Kankaanpäätä, Haminaa ja Siilinjärveä. Koskenkorvalla karisteltiin putoamispeikko Jere Dahlströmin hankinnalla, mutta muuten putoamiskamppailu on auki.

Runkosarjan kaksi viimeistä pelaavat ottelusarjan, jonka häviäjä putoaa suoraan ykköspesikseen. Ottelusarjan voittaja karsii vielä ykköspesiksen toiseksi sijoittunutta vastaan. Runkosarjan 13. kohtaa Ykköspesiksen parhaan joukkueen, joten enimmillään kolme joukkuetta putoaa sarjasta

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Pesäpallo