Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Taas tappio! Kontinen laulukuoroon Ranskan avoimissa

Henri Kontinen taipui Ranskan avointen ensimmäisellä kierroksella
AOP

Henri Kontinen ja hänen nelinpeliparinsa Ranskan Edouard Roger-Vasselin tippuivat Ranskan avointen nelinpelistä heti ensimmäisellä kierroksella. Vastassa ollut pari Matwe Middelkoop/Marcelo Arevalo vei voiton tiukasti kolmessa erässä 7-6(4), 6-7(1), 6-7(2). Ottelu kesti yhteensä jopa 2,5 tuntia.

Tiistaina pelattu ottelu oli varsinainen trilleri, sillä kaikki kolme erää venyivät tie-breakiin asti. Suomalais-ranskalaisella parilla oli käsissään kaikki mahdollisuudet voittoon, mutta pari Middelkoop/Arevalo vei pidemmän korren. Kolmannessa erässä Middelkoop ja Arevalo johtivat jo 4-1, mutta Kontinen ja Roger-Vasselin nousivat vielä taistelemaan ottelun voitosta aina katkaisupeliin asti.

Kontinen ja Roger-Vasselin olivat turnauksessa sijoitettuja 12. sijalle. Parin kausi on ollut varsinaista vuoristorataa, ja erityisesti massalla otteet eivät ole vakuuttaneet. Taustalla on useampi ensimmäisen kierroksen tappio. Kyseessä on parin toinen grand slam -turnaus yhdessä. Myös Australian avoimissa tappio tuli ensimmäisellä kierroksella.

Suomalaisista turnauksessa jatkaa Emil Ruusuvuori, joka on mukana nelinpelissä parinsa Dominik Köpferin kanssa. He saavat ensimmäisellä kierroksella vastaansa parin Aljaz Bedene/Jackson Withrow. Ottelu pelataan keskiviikkona kello 12 Suomen aikaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis