Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Uskomatonta! Tennistähti vetäytyy turnauksesta kompuroituaan lehdistötilaisuudessa

Petra Kvitova vetäytyy Ranskan avoimista pyöräytettyään nilkkansa
AOP

Tshekin Petra Kvitovan Ranskan avoin tennisturnaus on saanut ikävän päätöksen. Ensimmäisen kierroksen voittonsa jälkeen turnauksessa 11. sijoitettu Kvitova osallistui lehdistötilaisuuteen, jonka jälkeen hän onnistui kompastumaan omiin jalkoihinsa ja pyöräytti samalla nilkkansa ympäri.

31-vuotias Kvitova kävi tapahtuman jälkeen magneettikuvassa, josta kävi ilmi, ettei jalan peluuttaminen olisi järkevää. Yhdessä tiiminsä kanssa tshekkiläinen teki päätöksen vetäytyä turnauksesta kokonaan.

“Tämä on todella huonoa tuuria, mutta pysyn vahvana ja teen parhaani, että pystyn palautumaan ruohoturnausten alkuun mennessä” Kvitova kommentoi omassa Twitter-päivityksessään.

Maailmanlistalla sijalla 12 oleva Kvitova on viime vuoden turnauksen semifinalisti ja häneltä saatettiin odottaa paljon myös tämän vuoden turnauksessa. Urallaan hän on voittanut 28 ammattilaisturnausta, joihin kuuluu myös kaksi Wimbledonin mestaruutta.

Koska Kvitova oli jo ehtinyt aloittaa turnauksen, ei toinen pelaaja enää voi tulla hänen tilalleen. Elena Vesnina, Kvitovan toisen kierroksen
vastustaja, saa siis luovutusvoiton ja pääsee pelaamatta suoraa 3. kierrokselle 32 parhaan joukkoon.

Kvitova on jo toinen naisten kaavion kärkisijoitetusta, joka vetäytyy peleistä jo turnauksen alettua. Toiseksi sijoitettu Naomi Osaka joutui kritiikin kohteeksi kieltäydyttyään haastatteluista turnauksen aikana. Kisaorganisaatio antoi Osakalle sakkoja ja uhkaili sulkevansa japanilaisen ulos muistakin grand slam -turnauksista, minkä johdosta Osaka päätti itse vetäytyä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis