Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Rengasfiakosta toipunut Bottas: ”Vastaisku on aina takaiskua voimakkaampi”

Bottas kärsi ongelmista Monacossa
AOP

Valtteri Bottasta voidaan hyvällä syyllä kutsua edellisen kilpailun epäonnen ruhtinaaksi. Bottaksen Monacon GP päättyi ennen aikojaan, kun vinossa ollut pulttipyssy söi renkaan mutterista tartuntapinnan. Rengas saatiin irti vasta pari päivää myöhemmin Mercedeksen tehtaalla.

Bottas on pyyhkinyt pettymystään suomalaiseen tapaan liikkumalla metsässä. Twitteriin lisäämässään kuvassa Bottas harppoo juoksuaskelia jyrkkään ylämäkeen. Bottas on tehostanut kuvan sanomaa ytimekkäällä saatetekstillä:

-Vastaisku on aina takaiskua suurempi.

Bottaksen vastaiskun on kuitenkin startattava välittömästi. Eroa MM-sarjan kärkinimeen Max Verstappeniin on jo 58 pistettä, eli yli kahden täyden pistepotin verran. Bottaksen tallikaveri Lewis Hamilton puolestaan on vain neljä pistettä Verstappenia perässä, joten tallimääräysten riski on jo nyt suuri.

Tulevana viikonloppuna ajettavasta Bakun GP:stä Bottaksella on kaksijakoiset muistot. Edellinen Bakun GP päättyi Bottaksen voittoon, mutta kauden 2018 kilpailu päättyi johtoasemasta kaksi kierrosta ennen maalia rengasrikkoon.

Bottaksen twiitin näet kokonaisuudessaan alapuolella:

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1