Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Lentopallo

Kaksi suomalaisjoukkuetta Mestarien liigaan

LP Viesti tavoittelee menestystä kauden 2021-22 Mestarien liigassa
AOP

Tulevalla kaudella lentopallon Mestarien liigassa nähdään runsaasti suomalaisväriä, kun mukana on kaksi joukkuetta Suomesta. LP Viesti nähdään naisten Mestarien liigassa, VaLePa puolestaan miesten puolella.

Mestarien liiga on lentopallon korkein sarjataso Euroopassa, joten siinä pelaavat kaikki maanosan parhaimmat joukkueet. Näin Suomessakin nähdään tulevana kautena huippuluokan lentopalloa LP Viestin ja VaLePan kotiotteluissa.

LP Viesti aloittaa pelit suoraan toisesta vaiheesta, eli lohkovaiheesta. LP Viestin urheilutoimenjohtaja ja päävalmentaja Timo Lemminkäisen mukaan kyseessä on iso panostus joukkueen ja pelaajien eteen.

“Haluamme antaa pelaajille mahdollisuuden pelata maailman kovinta lentopallosarjaa maailman huippupelaajia vastaan.” Lemminkäinen kommentoi Lentopalloliiton tiedotteessa joukkueen syytä osallistua Euroopan laadukkaimpaan lentopalloliigaan.

LP Viesti on osallistunnut Mestarien liigaan aikaisemminkin, ensimmäistä kertaa kautena 2014-15, jolloin se teki historiaa olemalla sarjan ensimmäinen pohjoismainen joukkue. Mestarien liigassa joukkue kantaa kotikaupunkinsa mukaan nimeä LP Salo.

Myös VaLePa on pelannut Mestarien liigaa aikaisemmin, kausina 2017-18 ja 2019-20. Joukkue joutuu aloittamaan pelinsä ennen lohkovaihetta, liigan alkukierroksilta. Hanna Arve-Talvitie, VaLePa:n toiminnanjohtaja kommentoi joukkueen tavoitteen olevan lajin kehittäminen ja suomalaisen lentopallon tason nostaminen.

Lentopallon alempiin seurakisoihin kuuluvat Challenge Cup sekä CEV Cup. Niihin ei tänä vuonna lähde mukaan yhtään suomalaisjoukkuetta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Lentopallo