Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Kimi Räikköseltä ytimekäs vastaus kysymykseen suomalaisesta ruokakulttuurista: ”Kebab”

Kimi Räikköseltä jälleen koominen vastaus
AOP

Formulaässä Kimi Räikkönen tunnetaan ennen kaikkea kahdesta asiasta – vauhdista ja timanttisista kommenteista. Nopeuttaan Räikkönen pääsee esittelemään viikonloppuna Bakun katuradalla, mutta kommenttipilttuu pääsi aukeamaan jo torstaina Alfa Romeon julkaisemalla videolla.

Videolla Räikkönen vastailee yhdessä tallikaverinsa Antonio Giovinazzin kanssa kysymyksiin italialaisista ja suomalaisista ruokailutottumuksista.

Giovinazzi luettelee kotimaansa kulinaristisia ylpeyksiä luontevasti ja Räikkönenkin onnistuu luettelemaan useamman lajin ruokalistan saapasmaan keittiöstä. Suomalainen keittiö on molemmille selkeästi hankalampi. Räikkönen onnistuu nimeämään vain kaksi suomalaista ruokaa.

-Kebab. Ja mämmi, joskaan en laske sitä ruoaksi, Räikkönen toteaa leveän virneen kera.

Räikkönen ei ole vielä avannut pistetiliään tällä kaudella, joten nälkä on varmasti kova. Giovinazzi avasi Alfa Romeon pistetilin ajamalla edellisessä kilpailussa Monacossa kymmenenneksi.

Videon löydät alla olevasta Twitter päivityksestä:

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1