Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Lentopallo

212-senttinen suomalaishakkuri loikkaa ulkomaille: “unelma toteutuu!”

VaLePan riveissä Suomen mestaruuden voittanut Aaro Nikula siirtyy Portugalin liigassa pelaavaan Benficaan
AOP

VaLePan riveissä pelannut Aaro Nikula siirtyy tulevaksi kaudeksi Portugalin pääsarjassa pelaavan Benfican riveihin. Benfica on yksi Portugalin menestyksekkäimmistä joukkueista ja Portugalin liigan hallitseva mestari. Pesti Benficassa on 22-vuotiaalle Nikulalle ensimmäinen ulkomailla.

Hakkurina pelaava Nikula on voittanut VaLePassa kaksi Suomen mestaruutta ja kolme Suomen cupia. 212-senttinen peluri on näyttänyt taitojaan myös maajoukkueessa ja kuuluu sen EM-kotikisaryhmään. Nikula koki, että hyvin kuluneen Mestaruusliiga-kauden ja -finaalisarjan jälkeen olisi oiva hetki suunnata ulkomaille. Nikulan agentti Nisse Huttunen tunnusteli eri mahdollisuuksia, joista kaksikko päätyi Portugalin Benficaan.

“Se on hienoa, että pääsee ammatikseen ulkomaille pelaamaan. Yksi unelma toteutuu.” Nikula kommentoi Lentopalloliiton tiedotteessa.

Suomalaishakkurin mukaan Portugalin liiga on laadukas ja sen laatua nostaa erityisesti monet brasilialaiset pelaajat. Benfican pisteitä Nikulan silmissä nosti myös laadukkaat, isot treenikompleksit ja taitava valmennus.

Benfica kuuluu Portugalin parhaimpiin joukkueisiin, jonka riveissä pelaa useita Portugalin maajoukkueen avainpelaajia. Kuten VaLePa, Benfica osallistuu tulevalla kaudella Mestarien liigan karsintoihin. Kuluvalla kaudella se osallistui alempaan sarjatasoon kuuluvaan Challenge Cupiin. Keväällä 2021 Benfica oli rankattu 28. sijalle eurooppalaisista sarjajoukkueista.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Lentopallo