Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Kamppailulajit

Floyd Mayweather torppaa kriitikot: “en eläköitynyt rahan tienaamisesta”

Mayweather ja Paul ennen lauantain kohtaamista
AOP

Nyrkkeilyn supertähti Floyd Mayweather Jr valmistautuu lauantain otteluun YouTube-tähti Logan Paulia vastaan. Mayweather jätti nyrkkeilyn virallisesti vuonna 2017 ja palaa nyt kehään toista kertaa näytösottelun merkeissä.

Kaikki 50 otteluaan urallaan voittanut Mayweather tunnetaan yhtenä nyrkkeilyn kaikkien aikojen parhaista. Logan Paul taas on urallaan otellut vain kaksi ottelua, kummatkin brittiläistä YouTube-tähteä vastaan. Hyppäys amatöörinyrkkeilystä maailman parasta nyrkkeilijää vastaan on siis valtava.

Suurimpana porkkanana lienee ottelusta saatava rahapalkkio. Ottelu näytetään televisiossa pay per view -järjestelmällä, jolloin sen näkee vain ennakkomaksua vastaan. Mayweather ja Paul taas voivat sen avulla tienata miljoonia.

Mayweatherin ottelua täyttä amatööriä vastaan on kummeksuttu mediassa. Monet ovat sitä mieltä, että nyrkkeilijä laittaa urheilijan maineensa likoon otellessaan amatööriä vastaan. Mayweather laittoi kuitenkin jauhot suuhun kriitikoille.

“Jos haluan mennä kehään, pitää hauskaa ja tienata 50, 60, 70 tai 100 miljoonaa dollaria, antakaa minun tehdä se. En häiritse ketään. En ryöstä tai tapa ketään. Minä teen mitä haluan tehdä.”

“Minä jäin eläkkeelle, mutta en eläköitynyt viihdyttämisestä tai rahan tienaamisesta” Mayweather näpäytti.

Ottelussa ei nähdä tuomareita kehässä, mutta tyrmäykset ovat sallittuja.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit