Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Suosikit porhaltavat eteenpäin Ranskan avoimissa

Ykkössijoitettu Djokovic selviytyi helposti 3. kierrokselle Ranskan avoimissa
AOP

Tenniksen ikänestorit jatkavat vahvoja otteitaan kauden toisessa grand slam -turnauksessa, Ranskan avoimissa. Lajin suuri kolmikko, Novak Đoković, Rafael Nadal ja Roger Federer etenivät kaikki turnauksen 3. kierrokselle.

Ensimmäiseksi sijoitettu Novak Đoković kohtasi torstaina Pablo Cuevasin, eikä Đoković juuri antanut uruguaylaisvastustajalleen mahdollisuuksia. Ottelu päättyi serbialaiselle vakuuttavasti erin 6-3, 6-2, 6-4.

Roger Federer joutui taistelemaan hieman enemmän Kroatian Marin Čilićiä vastaan. Voitto tuli neljässä erässä, 6-2, 2-6, 7-6(4), 6-2. Vaikka 39-vuotias Federer on turnauksen vanhin kaksinpeliin osallistuva pelaaja, näytti hänen pelinsä paikoittain varsinaiselta leikittelyltä. Federerillä on kauden aikana ollut ongelmia polvensa kanssa, mutta torstain esitys oli sveitsiläiseltä vakuuttava.

Rafael Nadal kohtasi omassa 2. kierroksen ottelussaan Ranskan Richard Gasquet´n. Espanjalainen eteni vakuuttavasti 3. kierrokselle, vaikka Gasquet panikin kampoihin erityisesti ottelun toisessa erässä. Ottelu päättyi 6-0, 7-5, 6-2. Ensimmäinen erä oli taputeltu alle puolessa tunnissa.

Kolmikko Đoković, Nadal ja Federer on harvinaisesti arvottu samalle puolelle kaaviota, jolloin heidän kohtaamisiaan voidaan odottaa jo aikaisessa vaiheessa turnausta. Federer ja Đoković voisivat kohdata toisensa puolivälierissä, minkä jälkeen Nadal kohtaisi kaksikon voittajan välierissä.

Alakaaviossa yllätyksiä on nähty enemmän kuin kaavion yläosassa. Sekä 4. sijoitettu Dominic Thiem että 7. sijoitettu nuori Andrey Rublev tippuivat jatkosta ensimmäisellä kierroksella, mikä on avannut kaaviota yllättäjille.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis