Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Ralli

Draamaa Sardinian MM-rallissa – Rovanperä ja Suninen keskeyttivät

Sebastien Ogier johtaa Sardiniassa
AOP

Jopa MM-tason ralliautot ovat kovilla Sardinian pölyävässä sorarallissa. Se on tullut todistetuksi tänä viikonloppuna kun MM-rallissa on nähty jo useita keskeytyksiä, vaikka ajamatta on vielä 8 erikoiskoetta 20:stä.

Suomalaiset rallifanit saivat huonoja uutisia jo eilen, kun sekä Kalle Rovanperä että Teemu Suninen joutuivat keskeyttämään. Rovanperän keskeytyksen syy ei ollut ajovirheessä, vaan auton eturipustus petti yksinkertaisesti tien aiheuttamasta kovasta rytkytyksestä. Tämä alleviivaa Sardinian erittäin haastavia olosuhteita.

Keskeytys oli Rovanperälle erittäin karvas pettymys, sillä mies oli hyvässä vauhdissa haastamassa Ott Tänakia jopa MM-rallin voitosta. Rovanperä on kärsinyt keskeytyksen nyt kolmessa osakilpailussa peräkkäin ja samalla valahtanut kauas taakse mestaruustaistelussa.

Sunisen matka päättyi jo ensimmäisellä erikoiskokeella, kun hänen Ford Fiestansa luisui penkkaan ja jäi jumiin. Suninen kertoi auton sammuneen käsijarrun käytön seurauksena, eikä mies saanut autoa enää hallintaansa. M-Sportin tallipäällikkö Richard Millener puolestaan näki tilanteen siten, että kyseessä olisi ollut Sunisen oma ajovirhe.

Lisää Draamaa nähtiin 12:lla EK:lla, kun kilpailua ylivoimaisesti johtanut Tänak osui tien varrella olleeseen kiveen, joka rikkoi jotain hänen Hyndaistaan. Auto hyytyi lopulta pätkän varteen ja Tänak joutui keskeyttämään. Myös Sebastien Ogier valitteli pätkän maalissa osuneensa kiveen, mutta hänen onnekseen Toyota kesti kolhut ja mies johtaa rallia nyt 17,5 sekunnin erolla toisena ajavaan Dani Sordoon.

 

Sardinian MM-rallin tilanne 12/20 EK:n jälkeen:

1. Sebastien Ogier, Toyota

2. Dani Sordo, Hyundai +17,5

3. Elfyn Evans, Toyota +32,1

4. Thierry Neuville, Hyundai +40,6

5. Takamoto Katsuta, Toyota +1.55,5

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Ralli