Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Verstappenille valtava pettymys – rengas räjähti kärkipaikalta kolme kierrosta ennen maalia

Verstappenille pettymys Bakussa
AOP

Red Bullin Max Verstappen oli kiinni Azerbaidzanin GP:n voitossa ja todella tärkeässä pistepotissa MM-taistelun kannalta. Verstappen koki kuitenkin valtavan pettymyksen kolme kierrosta ennen maalia, kun hollantilaisen takarengas pamahti kolme kierrosta ennen maalia. Lance Strollin rengas räjähti samalla pitkällä suoralla 15 kierrosta aiemmin. Verstappenin keskeytyksen jälkeen kisa keskeytettiin varmuuden vuoksi.

“Telemetria ei antanut mitään ennakkovaroitusta renkaasta – se vain räjähti”, Verstappenin kisainsinööri kommentoi radiossa.

Kisa oli pitkään keskeytettynä ja tallit keskustelivat FIA:n kanssa kilpailun jatkamisesta. Lopulta kisa päätettiin käynnistää uudelleen lähtöruudukosta.

Uusintalähtöön asetuttiin järjestyksessä Sergio Perez, Lewis Hamilton ja Sebastian Vettel. Hamilton otti erinomaisen lähdön, mutta ajoi ensimmäisen mutkan rajusti pitkäksi ja putosi koko letkan hännille. Perez ajoi ruutulipulle ykkösenä ja nappasi uransa toisen voiton. Sebastian Vettel ajoi upeasti toiseksi, Pierre Gasly oli kolmas.

Hamiltonin virhe nosti Kimi Räikkösen kymmenenneksi, mikä tarkoitti suomalaiselle kauden ensimmäistä pistettä. Valtteri Bottaksen kisa oli surkea. Kymmenennestä ruudusta startannut suomalainen ei saanut renkaitaan toimimaan ja vauhti ei riittänyt edes häntäpään talleja vastaan. Bottas oli tulosluettelossa lopulta 12.

Kaiken kaikkiaan kisa tarjosi poikkeuksellisen paljon draamaa keskeytysten ja Mercedeskuskien epäonnistumisten vuoksi. Kärkikuskien jäätyä pisteittä myös MM-taistelu säilyi tasaisena seuraavaan kilpailuun mentäessä. F1 jatkuu 20. kesäkuuta Ranskassa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1