Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Yllätys Ranskan avoimissa! Suosikki vetäytyy turnauksesta

Sveitsin Roger Federer vetäytyy Ranskan avoimista
AOP

Kaikkien aikojen paras tennispelaaja Roger Federer on päättänyt vetäytyä Ranskan avoimista voitettuaan 3. kierroksen ottelunsa. Federer on kärsinyt polvivaivoista ja veteraanin polvi on leikattu kaksi kertaa.

Vaikka Federerin massakunto on ollut hieman kyseenalainen, on 39-vuotiaan sveitsiläisen turnaus lähtenyt erinomaisesti käyntiin. Federer voitti 3. kierroksella Saksan Dominik Koepferin 7-6(5), 6-7(3), 7-6(4), 7-5. Kaikki Federerin kolme ottelua ovat olleet tiukkoja vääntöjä, jolloin kroppakin on joutunut koetukselle.

“Puhuttuani tiimini kanssa tulin siihen tulokseen, että minun täytyy vetäytyä Ranskan avoimista. Kahden polvileikkauksen ja vuoden kuntoutuksen jälkeen on tärkeää, että kuuntelen kehoani enkä paiski itseäni liikaa.” Federer kommentoi päätöstään.

“Olen ikionnellinen, että sain kolme peliä vyölleni. Ei ole parempaa tunnetta kuin olla takaisin kentällä.” Sveitsiläisveteraani jatkaa.

Federerin kommenteista voi vetää johtopäätöksen, että hyvät otteet Ranskan avoimissa tulivat hieman yllätyksenä. Sveitsiläinen on jo aikaisemmin myöntänyt, että Ranskan avoimien sijaan hänen tavoitteensa on suoraan ruohokauden pääturnauksessa Wimbledonissa. Federerillä on historialliset kahdeksan Wimbledonin voittoa, ja himoaa takuulla yhtä pokaalia lisää uralleen.

Federerin vastustaja 4. kierroksella, 9. sijoitettu Italian Matteo Berrettini, saa luovutusvoiton ja etenee automaattisesti puolivälieriin. Vastaansa Berrettini saa joko maailmanlistan ykkösen Novak Đokovićin tai maanmiehensä Lorenzo Musettin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis