Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Hamiltonin käsittämätön putki katkesi Azerbaidžanissa – ennätystä ei välttämättä rikota koskaan

Hamiltonin pisteputki katkesi
AOP

Azerbaidžanin Grand Prix tarjosi draamaa koko rahan edestä. Max Verstappenin kisa sai surkean lopun, kun kilpailua johtaneen hollantilaisen rengas räjähti ilman minkäänlaisia varoitusmerkkejä. Verstappenin epäonni näytti satavan suoraan Lewis Hamiltonin laariin, etenkin kun Hamilton ampaisi Verstappenin keskeytystä seuranneesta uusintalähdöstä letkan kärkeen. Hamilton oli kuitenkin kytkenyt autoonsa väärät asetukset ja liukui avausmutkan niin pitkäksi, että putosi kokonaan pistesijojen ulkopuolelle.

Ennen Azerbaidžanin kilpailua Hamilton oli ajanut pisteille 54:ssä edellisessä kilpailussa. Putki käynnistyi kauden 2018 Itävallan GP:stä ja jatkui siis aina eiliseen asti. Hamiltonin pisteputki on F1-historian ylivoimaisesti pisin. Toisella sijalla listalla on Hamiltonin 33:n kisan pisteputki vuosilta 2016 – 2018.

Myös Mercedes-tallin 55:n kisan pisteputki katkesi samassa rytäkässä, sillä myös Valtteri Bottas jäi Bakussa ilman pisteitä. Mersun putki on kaikkien aikojen neljänneksi pisin.

Seuraava F1-kisa ajetaan kahden viikon päästä Ranskassa Paul Ricardin radalla. Verstappen johtaa MM-sarjaa neljän pisteen erolla ennen Hamiltonia. Azerbaidžanin GP.n voittanut Sergio Perez ponnisti pistetaulukossa kolmanneksi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1