Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Yleisurheilu

Kuivisto ylsi tyylikkäästi omaan ennätykseensä, Ståhl kiekkokisan voittoon

Sara Kuivisto juoksi oman ennätyksensä ja sijoittui 800 metrillä toiseksi.
AOP

Paavo Nurmi Gamesin ensimmäisenä päivänä nähtiin erinomaisia suomalaisonnistumisia. Suurimpiin onnistujiin kuului Sara Kuivisto, joka juoksi oman ennätyksenä 800 metrillä. Kuivisto sijoittui kovatasoisessa kisassa toiseksi. Eteen kerkesi vain Kenian Mary Moraa, joka juoksi maaliin ajassa 1.59,95. Myös Moraa juoksi oman ennätyksensä.

Kuiviston valmentaja Ari Suhonen oli tyytyväinen suojattinsa otteisiin ja erityisesti siihen, että Kuivisto onnistui tekemään oman ennätyksensä jo kauden ensimmäisessä 800 metrin kisassa. Kuivisto kommentoi juoksun jälkeen Ylelle luottaneensa omaan vauhdinjakoonsa, eikä lähtenyt juoksemaan ensimmäistä kierrosta liian nopeasti.

Suomalaisin onnistujiin kuului myös Tampereen Pyrinnön Urho Kujanpää, joka ylsi ennätykseensä seipäässä. Kujanpää ylitti ensimmäisellään 565 ja hyppäsi oman ennätyksensä ulkoradoilla. Hallista Kujanpään ennätys on senttiä parempi, 566 cm. Myös kyseinen ennätys on tältä vuodelta.

Kiekkokisan voitti odotetusti Ruotsin Daniel Ståhl. Turussa hyvin suoriutuva Ståhl heitti huipputuloksen 68,11, joka jäi ruotsalaisen kauden parhaasta. Tuloksen arvoa nostaa kuitenkin Turun sää, joka oli kisan aikana lähes tyyni.

Puoliksi turkulainen Ståhl oli tuttuun tapaan iloinen saadessaan heittää Turussa. “Olen ylpeä, että saan heittää ja tällä kentällä.” Ståhl kommentoi voittonsa jälkeen televisiolähetyksessä. Kiekkojätin äiti ja mummo seurasivat kisaa paikanpäällä.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Yleisurheilu