Seuraa meitä:

Kamppailulajit

Mayweather vs Paul -spektaakkeli sai fanit pettymään

Floyd Mayweather ja Logan Paul kohtasivat Miamissa näytöstyyliin
AOP

Maailman parhaimpiin nyrkkeilijöihin kuuluva Floyd Mayweather Jr palasi eläkkeeltä kohdatakseen YouTube-tähti Logan Paulin Miamissa. Ottelu käyntiin sunnuntain vastaisena yönä näytöstyyliin, eikä siinä siksi ollut varsinaista voittajaa. Paul ja Mayweather keräsivät tapahtumasta sievoisen summan käteistä, kummatkin kymmeniä miljoonia dollareita.

Ottelussa pelattiin täydet kahdeksan erää, joiden aikana Floyd Mayweather ei onnistunut tyrmäämään vastustajaansa. Parempi ottelussa oli luonnollisesti Mayweather, joka voitti jokaisen erän. Toisin kuin olettaa saattaa, pani Logan Paul kuitenkin mestarille hyvin kampoihin.

Mayweather itse antoi tunnustusta vastustajalleen: “olin yllättynyt hänestä. Tänään oli hauska ilta.”

Sääntöjen mukaan tyrmäykset olivat sallittuja, mutta niitä ei kuitenkaan nähty. Mayweather näytti kehässä huonokuntoiselta ja ikäistään vanhemmalta. Fanit ovatkin kritisoineet tapahtumaa siitä, etteivät saaneet rahoillensa vastinetta. Ottelu nähtiin pay per view -televisiolähetyksenä, jossa kuitenkin oli reilusti teknisiä ongelmia.

Mayweather shokeerasi lisäksi faneja sanomalla, ettei kyseessä ollut “oikea ottelu”, vaan vertasi sitä ennemminkin treeniin. Ottelun jälkeen Mayweather ilmoitti lopettavansa uransa ja ettei hän missään nimessä tulisi takaisin yhtäkään näytösottelua varten. Sama virsi on kuultu nyrkkeilijältä ennenkin, joten ei olisi yllätys, että hän palaisi kehään kerätäkseen jälleen muutaman miljoonan.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Kamppailulajit