Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Nadal dominoi kaikkia tilastoja – katso uusin ennätys

Rafael Nadal eteni vakuuttavasi Ranskan avointen puolivälieriin
AOP

Ranskan avoimissa kolmanneksi sijoitettu Rafael Nadal on edennyt 15. kertaa turnauksen puolivälieriin. Neljännellä kierroksella Nadal voitti teinisensaatio Jannik Sinnerin suoraan kolmessa erässä 7-5, 6-3, 6-0. Italian Sinner kuuluu tulevaisuuden suurimpiin lupauksiin.

Voiton kunniaksi tennispelaajien kattojärjestö ATP julkaisi hauskan tilaston. Nadal on voittanut 35 perättäistä erää Ranskan avoimissa. Samalla tennistähti täytti 35 vuotta muutama päivä sitten. Sattumaako?

Käytännössä 35 peräkkäistä erävoittoa tarkoittaa, että Nadal on voittanut 11 viimeistä otteluaan Ranskan avoimissa suoraan kolmessa erässä. Espanjalainen voitti vuoden 2020 turnauksen häviämättä erääkään, sillä edellinen erätappio tuli vuoden 2019 finaalissa Itävallan Dominic Thiemiä vastaan.

Nadalin tilastot Ranskan avoimissa ovat muutenkin kaunista katsottavaa. Ennen tämän vuoden turnausta Nadalilla on turnauksessa hurjat 100 voittoa ja vain 2 tappiota. Samanlaisiin lukemiin ei pääse kukaan muu pelaaja, millään muulla alustalla tai muussa turnauksessa.

Nyt päivitetty tilasto on 104-2, voittoprosentti niin ikään vakuuttava 98 %. Toisin kuin tilasto antaa olettaa, Nadal on kuitenkin osallistunut turnaukseen kolmesti ilman voittoa. Vuonna 2005 espanjalainen vetäytyi turnauksesta toisen kierroksen jälkeen. Näin kyseistä vuotta ei lasketa varsinaiseksi tappioksi.

Nadal hakee turnauksessa 21. grand slam -voittoaan, joka tekisi hänestä historiassa eniten grand slam -turnauksia voittaneen pelaajan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis