Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Ranskan avoimissa muhii jättiyllätys – sijoittamaton slovenialainen edennyt jo välieriin

Tamara Zidansek Ranskan avoimissa
AOP

Tamara Zidanšek on parhaillaan tekemässä yllätystä, johon tuskin kukaan uskoi ennen Ranskan avointen alkamista. WTA-rankingin sijalla 85. oleva Zidanšek on edennyt jo välieriin ja on vain kahden voiton päässä Grand Slam -turnauksen voitosta. Slovenialaisen välieräpaikka itsessään on jo jättipaukku ja kauden ylivoimaisesti kovin temppu. Hän on myös ensimmäinen Grand Slam -turnauksen välieriin edennyt sloveialainen.

Zidanšek kohtaa välierässä 31. sijoitetun Anastasia Pavljutšenkovan, joten finaalipaikka ei ole mahdottomuus. Turnaus on ollut muutenkin yllätyksellinen, kun ennakkosuosikit ovat pudonneet yksi toisensa perään. Vielä mukana olevista parhaiten sijoitettu on puolalainen Iga Swiatek (8:s).

Miesten turnauksessa yllätykset ovat olleet kortilla. Kaikki välieriin selvinneet ovat maailmanlistalla kymmenen parhaan joukossa. Suurin ennakkosuosikki turnauksen voittajaksi on maailmanlistalla kolmantena majaileva Rafael Nadal.

Maailmanlistan ykkönen Novak Djokovic on edelleen mukana turnauksessa, mutta uskomattomat kolmetoista kertaa Ranskan avoimet valloittanut Nadal on ylivoimainen suosikki massakentällä. Viime vuoden finaalissa Nadal voitti Djokovicin suoraan kolmessa erässä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis