Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Tyson Furyn salainen ase: saunankaltaiset treeniolosuhteet

Tyson Fury
AOP

Nyrkkeilijä Tyson Fury valmistautuu kovaa vauhtia Deontay Wilderia vastaan käytävään otteluun. Raskaan sarjan tähdet kohtaavat toisensa kolmatta kertaa lauantaina 25. heinäkuuta Yhdysvaltain Las Vegasissa.

Dmitriy Salita, Tyson Furyn ystävä ja entinen treenikaveri, kehuu ystävänsä kovaa kuntoa ja vakuuttaa tämän olevan valmis tulevaan kohtaamiseen. Salita tapasi Furyn Miamissa ja pääsi seuraamaan tämän treenejä. Salitalla on vankkaa nyrkkeilytietämystä, sillä hän on itse ammattinyrkkeilijä ja Claressa Shieldsin promoottori.

“Olin juuri Miamissa Tysonin kanssa ja hän on erinomaisessa kunnossa. Kävin treenisalilla ja hän treenasi 15 erää peräkkäin ilman taukoa. Hän treenaa kovaa, on loistavalla tuulella ja todella hyvässä fyysisessä kunnossa” Salita kommentoi MyBettingSites.co.uk-sivuston blogissa.

Salita julkaisi Twitter-tilillään kuvan treenisalilta.

“Lämpötila Floridan kuntosalissa on yli 35. Muutaman erän jälkeen kehän lattia lämpenee, minkä jälkeen kattokin lämpenee. Se on lähestulkoon kuin saunassa.”

Salita alleviivaa hikisten olosuhteiden olevan haastavia erityisesti Furyn kaltaisille fyysisesti suurille nyrkkeilijöille.

“Se, että hän voi otella 15 erää tauotta tuollaisissa olosuhteissa on merkki siitä, että hän on erinomaisessa kunnossa. Hän on todellakin maailmanluokan urheilija.”

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit