Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Pesäpallo

Etelä-Pohjanmaalla kummallinen pesäpallokierros: Divarissa pääsarjaa enemmän katsojia

Kuvassa Koskenkorven Urheilijat
AOP

Etelä-Pohjanmaan kovin pesäpalloseura tällä hetkellä on Alavuden Peli-Veikot, ainakin jos mittarina käytetään yleisömääriä.

Keskiviikkoiltana maakunnassa oli ylitarjontaa huippupesäpallosta, kun Superpesiksen puolella Koskenkorvan Urheilijat isännöi Haminan Palloilijoita. Täsmälleen samaan aikaan Ykköspesiksessä Alavus kohtasi paikallistaistelussa Alajärven Ankkurit.

Pääsarjan kuvittelisi vetävän enemmän yleisöä, mutta kun puhutaan pesäpallosta ja Pohjanmaasta, kaikki on mahdollista. Alavuden kotiotteluun kirjattiin 516 katsojaa, kun KossU jäi pääsarjassa 301:n.

Alavus kaatoi Alajärven kotiutuslyöntikisan jälkeen. KossU puolestaan otti tärkeän 1 – 0 -voiton Haminasta, jonka odotetaan taistelevan samoista häntäpään sijoituksista KossU:n kanssa.

Pesäpallo on ollut hankaluuksissa koronan asettamien rajoitusten suhteen. Alueelliset erot rajoitusten suhteen vaihtelevat suuresti ja otteluita on jouduttu siirtämään, sillä tyhjille katsomoille pelaamista ei koeta taloudellisesti järkeväksi.

Kausi on tarkoitus kuitenkin pelata täysimittaisena arvo-otteluineen. Toistaiseksi suunnitelman toteutuminen näyttää täysin mahdolliselta – kompromisseja on kuitenkin jo nyt jouduttu tekemään ja niihin on oltava tarpeen vaatiessa valmis myös myöhemminkin.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Pesäpallo