Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Yleisurheilu

Lehikoiselle kova aika Espoon GP-kisassa: vain kaksi suomalaista juossut kovempaa

Viivi Lehikoiselle uusi ennätys
AOP

Viivi Lehikoinen juoksi 400 metrin aitojen voittoon ja täräytti samalla uuden ennätyksensä Espoon Motonet GP-osakilpailussa. Aika 56,17 on samalla alle 22-vuotiaiden uusi Suomen ennätys. Myös edellinen ennätys oli Lehikoisen hallussa.

Vedosta kovan tekee myös se, että 22-vuotias Lehikoinen paransi ennätystään jo viime viikolla kauden ensimmäisessä kisassa Jyväskylässä. Viime viikolla Lehikoinen juoksi ajan 56,33. Ennätys parani nyt 16 sadasosalla.

Ennätyksestään huolimatta Lehikoinen ei ollut erityisen tyytyväinen juoksuunsa.

“Oli vähän hankala päivä tänään. Koko päivän tuntui vähän levottomalta ja stressaantuneelta.” Lehikoinen kommentoi juoksuaan Ylen televisiolähetyksessä suorituksen jälkeen.

Omaan kuntoon Lehikoinen suhtautuu kuitenkin luottavaisesti: “Kunnosta ei ollut stressiä” helsinkiläinen vakuuttaa.

“Oma ennätys lämmittää, mutta ei ollut niin puhdas juoksu kuin Jyväskylässä. Vähän tuli päälle aidat.”

Lehikoinen pohti oman uransa jatkoa penkin alle menneen viime kauden jälkeen. Valmentajanvaihdos on kuitenkin tuonut uutta mielekkyyttä tekemiseen ja erinomaisesti alkanut kausi on merkki siitä, että yhteistyö sveitsiläisen valmentajan kanssa alkaa tuottaa hedelmää.

Seuraavaksi HIFK:n juoksijan kausi jatkuu Sveitsin Genevessä lauantaina. Sveitsissä lähtöviivalla on vastassa kovia juoksijoita, jolloin mahdollisuus on taas uuteen ennätykseen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Yleisurheilu