Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Tennis

Ranskan avointen finaalissa nähdään uutta väriä – yllättäjät ylsivät finaaliin

Venäjän Anastasia Pavljutšenkova on edennyt Ranskan avointen finaaliin
AOP

31. sijoitettu Venäjän Anastasia Pavljutšenkova on edennyt Ranskan avointen finaaliin voittamalla Slovenian Tamara Zidanšekin 7-5, 6-3. Pavljutšenkova saa finaalissa vastaansa Tsekin Barbora Krejčíkován, joka voitti Kreikan Maria Sakkarin 7-5, 4-6, 9-6.

Sijoittamaton Zidanšek on ollut Ranskan avointen suurimpia yllättäjiä ja samalla suurimpia puheenaiheita. Maailmanlistalla 85. oleva slovenialainen eteni erinomaisella pelillä aina välieriin asti, mutta Pavljutšenkova vei kuitenkin kaksikon kohtaamisessa pidemmän korren ja eteni finaaliin.

Finaali on venäläiselle ensimmäinen grand slam -tasolla. Pavljutšenkova on myös ensimmäinen venäläinen nainen grand slam -finaalissa yli kuuteen vuoteen. Edellinen finalisti on Maria Sharapova, joka selviytyi Australian avointen finaaliin vuonna 2015.

29-vuotias venäläinen on maailmanlistalla sijalla 32 ja turnauksessa sijoitettu 31. Urallaan hänen paras ranking-sijoituksensa on 13.

Toisessa välierässä Tsekin Barbora Krejčíková voitti Kreikan Maria Sakkarin kolmieräisessä maratonottelussa. Krejčíková voitti ottelun 7-5, 4-6, 9-7. Kolmannessa erässä Sakkari onnistui selvittämään lukuisia breikki- ja ottelupalloja, mutta Krejčíková vei lopulta voiton.

Ennakkoasetelmissa Sakkari oli ottelun suurempi suosikki, sillä kreikkalainen on sijoitettu turnauksessa sijalle 17. Sijoittamaton Krejčíková osoitti kuitenkin taisteluhenkeä selviytymällä eränsä ensimmäiseen grand slam -finaaliin. Tsekkiläinen on maailmanlistalla sijalla 33.

Ranskan avointen finaalissa kohtaavat siis maailman 32. ja 33. rankattu pelaaja. Taistosta voidaan ennustaa erittäin tasaista.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis