Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Yleisurheilu

Naisten seipäässä nähtiin huipputulos – miesten kuulassa jäätiin alle 22 metrin

Anzhelika Sidorova on voittanut maailmanmestaruuden seiväshypyssä.
Anzhelika Sidorova on voittanut sekä maailman-, että euroopanmestaruuden. (AOP)

Italian Firenzessä käytiin torstai-iltana yleisurheilun Timanttiliigan kolmas osakilpailu. Osakilpailussa nähtiin huipputuloksia, niin radalla kuin kentällä. Yksi kovimmista lajeista torstai-iltana oli naisten seiväshyppy.

Naisten seipäässä taso on ollut viime vuosina todella korkea, eikä olympiavuosi tee poikkeusta tähän. Firenzen Timanttiliigassa voiton naisten seipäässä otti Venäjän Anzhelika Sidorova, joka hyppäsi kauden parhaan tuloksensa 491.

Sidorova varmisti voiton jo ylittämällä tuloksen 476, kun kovimmat haastajat Katerina Stefanidin ja Holly Bradshawn johdolla pudottivat kolmesti tästä korkeudesta venäläisen mennessä ensimmäisellä yli.

Venäläinen nosti riman ensin 486’n ja meni tästä toisella yli. 486 ylityksen jälkeen Sidorova nosti rimaa 491’n ja meni tästäkin toisella yli. Dohassa vuonna 2019 maailmanmestaruuden voittanut Sidorova jätti kisan tähän eikä lähtenyt enää yrittämään ennätyskorkeuksista. Venäläisen ennätys 495 on Dohan MM-finaalista 2019.

Sidorovan jälkeen kisassa toiseksi tuli Valko-Venäjän Iryna Zhuk tuloksella 471.

Miesten kuulassa maaginen raja jäi työntämättä

Tämän hetken kovin heittolaji maailmassa on miesten kuulantyöntö, mutta tällä kertaa isojen miesten välisessä kilpailussa jäi 22 metrin maaginen raja rikkomatta.

Miesten kuulakisassa voiton vei Uuden-Seelannin Tomas Walsh, joka voitti kolmen parhaan kilpailijan välisen kuudennen työntökierroksen tuloksella 21,47. Kisassa toiseksi sijoittui Serbian Armin Sinancevic 20,90 kantaneella työnnöllä ja kolmanneksi Italian Leonardo Fabbri, jonka kuudennen kierroksen työntö kantoi 19,82.

Kisassa sekä Fabbri, että Sinancevic työnsivät pidemmälle kuin Walsh, mutta kuudennen kierroksen tulokset ratkaisivat lopputulokset. Fabbrin paras 21,71 syntyi toisella kierroksella ja Sinancevicin paras 21,60 neljännellä kierroksella.

Maailman kärkitulos on tällä hetkellä Ryan Crouserin nimissä. Crouser pukkasi alkukesästä yhdysvalloissa maailman kaikkien aikojen kolmanneksi kovimman kuulatuloksen 23,01.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Yleisurheilu