Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Suomen olympiajoukkueeseen nimettiin 9 uutta urheilijaa – “sanoinkuvaamattoman hienoa”

Kokenut Jarkko Kinnunen lähtee neljänsiin olympialaisiinsa
AOP

Suomen olympiakomitea on nimennyt Tokion olympialaisten joukkueeseen 9 uutta urheilijaa. Joukkueessa on nyt yhteensä 27 urheilijaa. Uudet nimitykset olivat odotettuja.

Yleisurheilusta joukkueeseen nimitettiin tuoreet Suomen ennätyksen haltijat, kolmiloikkaaja Senni Salminen sekä pika-aituri Elmo Lakka. Salminen ja Lakka rikkoivat olympiarajan alkukesän kotimaisissa GP-kisoissa.

Naisten pika-aiturit Reetta Hurske ja Annimari Korte nimettiin odotetusti joukkueeseen. Hurske ja Korte rikkoivat rajan jo kesällä 2019, mutta viime kauden kovan kotimaisen kilpailun vuoksi nimeäminen joukkueeseen jätettiin tälle kesällä.

Viides joukkueeseen nimetty yleisurheilija on pikakävelijä Jarkko Kinnunen, joka lähtee jo neljänsiin olympialaisiinsa. 50 km kilpakävely on jäämässä pois olympialaisten ohjelmasta, mikä aiheuttaa haikeutta Kinnuselle.

“Suomen edustaminen neljä kertaa olympialaisissa on enemmän kuin osasin jalasjärveläisenä pikkupoikana edes unelmoida. Että on saanut vetää siniristipaidassa täysillä ja omilla äärirajoilla – se on sanoinkuvaamattoman hienoa.” 37-vuotias Kinnunen kuvailee tunnelmiaan Olympiakomitean tiedotteessa.

Muista lajeista Suomen joukkueeseen valittiin sulkapalloilija Kalle Koljonen, uimari Fanny Teijonsalo sekä ampumaurheilijat Eetu Kallioinen ja Lari Pesonen.

Huippu-urheiluyksikön johtaja Mika Lehtimäen mukaan tavoitteena on yhteensä 50 urheilijan joukkue. Kisapaikan on ansainnut lisäksi esimerkiksi rullalautailija Lizzie Armanto, jolla on paikka naisten parkiin. Armantoa ei vielä ole nimetty joukkueeseen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut