Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Tsitsipas taisteli tiensä Ranskan avointen finaaliin

Kreikan Stefanos Tsitsipas pelasi itsensä Ranskan avointen finaaliin
AOP

Kreikan Stefanos Tsitsipas on edennyt ensimmäiseen grand slam -finaaliinsa Ranskan avoimissa. Turnauksessa 5. sijoitettu Tsitsipas voitti 6. sijoitetun Saksan Alexander Zverevin tiukassa viiden erän ottelussa 6-3, 6-3, 4-6, 4-6, 6-3.

Tsitsipas aloitti ottelun voittamalla ensimmäisen erän helpohkosti. Zverev kuitenkin palasi peliin siirtymällä toisessa erässä jo 3-0 johtoon. Tsitsipas tsemppasi ja vei erän sensaatiomaisesti nimiinsä 6-3 voittamalla 6 peräkkäistä peliä. Peli näytti jo pelatulta, mutta Zverev nousi taistelemaan ottelusta voittamalla kaksi seuraavaa erää 6-4 ja 6-4.

Viidennessä erässä Tsitsipas selvitti 3 breikkipalloa ensimmäisessä syöttövuorossaan, mikä asetti koko erän suunnan. Kreikkalainen otti nopeasti erän haltuun ja eteni 4-1 johtoon. 2-5 tilanteessa Zverev onnistui pelastamaan neljä murto- ja ottelupalloa, mutta Tsitsipas voitti ottelun seuraavassa syöttövuorossaan.

22-vuotias Tsitsipas on raikas tuulahdus grand slam -finaalissa, joita samat pelaajat ovat dominoineet vuosikaudet. Kreikkalainen on nuorin pelaaja grand slam -turnauksen finaalissa sitten Andy Murrayn ja vuoden 2010 Australian avointen.

Finaali on kreikkalaiselle uran ensimmäinen grand slam -tasolla. Maailmanlistalla 5. sijalla olevan Tsitsipasin aikaisempiin saavutuksiin kuuluvat välieräpaikat vuoden 2019 ja 2021 Australian avoimissa ja 2020 Ranskan avoimissa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis