Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Tsitsipas taisteli tiensä Ranskan avointen finaaliin

Kreikan Stefanos Tsitsipas pelasi itsensä Ranskan avointen finaaliin
AOP

Kreikan Stefanos Tsitsipas on edennyt ensimmäiseen grand slam -finaaliinsa Ranskan avoimissa. Turnauksessa 5. sijoitettu Tsitsipas voitti 6. sijoitetun Saksan Alexander Zverevin tiukassa viiden erän ottelussa 6-3, 6-3, 4-6, 4-6, 6-3.

Tsitsipas aloitti ottelun voittamalla ensimmäisen erän helpohkosti. Zverev kuitenkin palasi peliin siirtymällä toisessa erässä jo 3-0 johtoon. Tsitsipas tsemppasi ja vei erän sensaatiomaisesti nimiinsä 6-3 voittamalla 6 peräkkäistä peliä. Peli näytti jo pelatulta, mutta Zverev nousi taistelemaan ottelusta voittamalla kaksi seuraavaa erää 6-4 ja 6-4.

Viidennessä erässä Tsitsipas selvitti 3 breikkipalloa ensimmäisessä syöttövuorossaan, mikä asetti koko erän suunnan. Kreikkalainen otti nopeasti erän haltuun ja eteni 4-1 johtoon. 2-5 tilanteessa Zverev onnistui pelastamaan neljä murto- ja ottelupalloa, mutta Tsitsipas voitti ottelun seuraavassa syöttövuorossaan.

22-vuotias Tsitsipas on raikas tuulahdus grand slam -finaalissa, joita samat pelaajat ovat dominoineet vuosikaudet. Kreikkalainen on nuorin pelaaja grand slam -turnauksen finaalissa sitten Andy Murrayn ja vuoden 2010 Australian avointen.

Finaali on kreikkalaiselle uran ensimmäinen grand slam -tasolla. Maailmanlistalla 5. sijalla olevan Tsitsipasin aikaisempiin saavutuksiin kuuluvat välieräpaikat vuoden 2019 ja 2021 Australian avoimissa ja 2020 Ranskan avoimissa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis