Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Emil Ruusuvuori nousi lähelle olympiapaikkaa

Emil Ruusuvuori jättää olympialaiset väliin
AOP

Suomen tenniksen tämän hetken suurin nimi Emil Ruusuvuori on esiintynyt tällä kaudella erinomaisesti ja tehnyt nousua miesten tenniksen ATP-listalla tasaisesti. Uusin lista nostattaa toiveita myös miehen olympiapaikasta.

Uusimmalla ATP-ranking-listalla Emil Ruusuvuori on sijalla 74. Olympialaisten sääntöjen mukaan olympialaisiin saa suoran edustusoikeuden 56 parhaiten ATP-listalla sijoittunutta pelaajaa. Sen lisäksi paikkoja jaetaan maanosittaisten kiintiöpaikkojen mukaan.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että mikäli muutama Ruusuvuoren edellä rankingissa oleva pelaaja ei osallistu olympialaisiin, Ruusuvuori saa todennäköisesti edustuspaikan Euroopan kiintiöpaikoista. Olympiakomitean huippu-urheiludatasta vastaava Ilkka Palomäki selitti MTV:n haastattelussa kuviota.

– Tenniskalenteria ajatellen olympialaiset tulevat kiireiseen kohtaan, eikä Tokiossa jaeta ATP-pisteitä. Moni pelaaja saattaa jättää olympiaturnauksen väliin myös kireiden koronaprotokollien vuoksi, Palomäki selitti.

Kaksinpelin ATP-rankingin 74. sija on Ruusuvuoren uran paras sijoitus. Edellinen oli 75. Nelinpelissä mies on ollut parhaimmillaan ATP-rankingissa sijalla 218. Ruusuvuori on ottanut turnausvoittoja ITF-kiertueella ja päässyt pelaamaan myös ATP-turnauksissa, joista parhaat sijoitukset ovat USA:n avoimista ja Australian avoimista toiselle kierrokselle pääsyt. Myös nelinpelissä Ruusuvuori on päässyt ATP-turnaukseen.

ATP-rankingin kärkisijaa pitää Serbian maailmantähti Novak Djokovic.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis