Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Yleisurheilu

SS: Antti Ruuskasella huolestuttavia loukkaantumishuolia

SS: Antti Ruuskasella huolestuttavia loukkaantumishuolia
AOP

Suomen keihäänheiton ykkösnimiin kuuluvalla Antti Ruuskasella on jälleen loukkaantumisongelmia. Tieto on iso kolaus Suomen olympiamitalihaaveille.

Antti Ruuskasen vammahistoria on todella mittava. Vammahistoriastaan huolimatta mies on myös pitkän linjan menestyjä niin kansallisella- kuin kansainväliselläkin tasolla. Ruuskasen piti avata kilpailukautensa tämän viikon tiistaina Orimattilassa, mutta nyt matkaan tuli mutkia.

Ruuskasen tiimi on päättänyt vetäytyä kilpailusta tutkimusten jälkeen varotoimenpiteenä. Savon Sanomien saamien tietojen mukaan Ruuskanen oli saanut suosituksen lääkäri Urho Väätäiseltä tämän kanssa maanantaina tehdyn konsultaation jälkeen.

Ruuskanen on jo ilmoittanut päättävänsä uransa tähän kauteen ja kauden päätähtäin on Tokion olympiakisoissa. Tästä syystä vetäytymispäätös on hyvin ymmärrettävä, mutta samalla herää huoli siitä, ehtiikö Ruuskanen kuntoutua olympialaisiin mennessä.

Ruuskanen on Suomen yksi suurimpia mitalitoivoja Tokiossa. Lontoon olympialaisissa 2012 mies heitti hopeaa ja Rio de Janeiron olympialaisissa 2016 hän oli kuudes. Myös muu arvokisamenestys on ollut komeaa katsottavaa. Junioreista hänellä on alle 20-vuotiaiden EM-pronssi ja alle 23-vuotiaiden EM-hopea. Aikuisissa Ruuskanen on yhdeksänkertainen SM-mitalisti ja kaksinkertainen EM-mitalisti olympiamitalinsa lisäksi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Yleisurheilu