Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Ralli

FIA:n rallijohtaja Yves Matton ei usko, että uusi autonvalmistaja liittyy mukaan WRC:hen ennen vuotta 2024

Yves Matton, FIA:n rallijohtaja
AOP

Autourheilusivusto Autosport haastatteli FIA:n rallijohtaja Yves Mattonia WRC-sarjan tulevaisuudennäkymistä. Matton totesi, että äkillisiä muutoksia on tuskin tiedossa.

Yves Mattonin mukaan usea valmistaja on kysynyt yksityiskohdista tulevaisuuden suhteen sekä tulevista sääntömuutoksista. Yksi seuraavan rallikauden suurimmista muutoksista tulee olemaan hybridiautoihin siirtyminen. Sarjassa tällä hetkellä mukana olevat tehdastallit Hyundai, Toyota ja Ford, joka on mukana M-Sportin kautta, ovat jo sitoutuneet uusiin autosääntöihin.

Matton myönsi haastattelussa, että hybrideihin siirtyminen oli myös autonvalmistajien kannalta oleellinen päätös.

– Olen varma, että ilman hybriditeknologiaa en uskoisi yhdenkään nykyisistä valmistajista olevan todella kiinnostuneita osallistumisesta tulevaisuudessa. Ne tarvitsevat hybriditeknologiaa pitääkseen rallin hyvänä markkinointityökaluna itselleen, Matton totesi.

– Voin myös kertoa, että muutamat muut valmistajat tutkivat säännöksiä. Ne eivät ole suunnittelemassa autoa, mutta ne tutkivat, miten nämä uudet auton istuisivat heidän markkinointisuunnitelmaansa.

Matton ei kuitenkaan usko, että uusia tehdastalleja ilmestyy WRC-sarjaan parina seuraavana kautena.

– Sanoisin, että vuosi 2023 tulee liian äkkiä. Uskon, että minimiaika ja tarvittava aikaikkuna kaiken tekemiseen on kaksi vuotta.

Mies uskoo myös, että autonvalmistajien kiinnostus tulee poikimaan myös tuloksia.

– Uskon, että se fakta, että autonvalmistajat ovat meihin yhteydessä ja perehtyvät yksityiskohtiin kertoo, että heillä on kiinnostusta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Ralli