Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

IL: Meksikolainen show-painija kävi katsojan kimppuun

El Vikingo -kohun tiedotustilaisuus
AOP

Meksikossa järjestetty show-painitapahtuma sai ruman käänteen, kun ottelussa paininut Victor “Einar El Vikingo” Cruz Pallares kävi käsiksi viisivuotiaaseen poikaan, joka oli seuraamassa tapahtumaa Alcaldia Venustiano Carranzassa Meksikossa.

Victor “Einar El Vikingo” Cruz Pallares kuului ottelussa heel-joukkueeseen, joka tarkoittaa show-painislangilla pahoja painijoita. El Vikingo makasi maassa kehän ulkopuolella juuri päättyneen joukkueottelun hävinneenä osapuolena, kun viisivuotias Mateo-niminen fani kävi käsiksi El Vikingoon yrittäen kuristaa tätä. Pojalta kysyttäessä tämä oli kertonut halunneensa satuttaa pahaa painijaa.

21-vuotias meksikolainen poltti tilanteessa täysin käsittämättömästi päreensä ja tarttui pikkupoikaan kiinni ja paiskasi hänet voimalla kauemmas asfalttiin. Paikalle kutsuttiin poliisi, jolla oli täysi työ pitää raivostuneet fanit poissa Cruz Pallaresin kimpusta.

Cruz Pallares pidätettiin ja hän pääsi vapaalle jalalle vasta, kun hänen äitinsä kävi maksamassa hänen takuunsa. Mexico Cityn painikomissio myös tiedotti heti tapahtuman jälkeen, että Cruz Pallares on hyllytetty toistaiseksi kaikesta painitoiminnasta.

Myös tapahtumassa paininut naispainija Marcella kommentoi painijoiden näkökulmasta tapahtunutta käytyään tapaamassa Mateota.

– Painiperhe on kauhuissaan Einar Cruzin toimista. Emme saa hyväksyä väkivaltaa. Toivottavasti viranomaiset ryhtyvät toimeen, Marcella totesi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit