Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Merkittävä määrä suomalaisia urheilupersoonia pääsi läpi kunnallisvaaleissa

Merkittävä määrä suomalaisia urheilupersoonia pääsi läpi kunnallisvaaleissa
AOP

Suomessa viime sunnuntaina päättyneissä kunnallisvaaleissa valittiin Suomen paikkakunnille kaupungin- ja kunnanvaltuustot. Mukana oli ehdokkaina myös suuri määrä Suomen urheilupiireistä tuttuja nimiä ja myös usea heistä pääsi läpi.

Koripallopiireistä pääsi neljä tuttua nimeä läpi. Suomen maajoukkueen kapteeni Shawn Huff pääsi Helsingin kaupunginvaltuustoon ja on edelleenkin aktiiviurheilija, mutta myös entiset huippupelaajat Ville Kaunisto ja Teemu Laine pääsivät läpi Kouvolassa ja Hollolassa. Suomen Koripalloliiton entinen puheenjohtaja Pentti Arajärvi pääsi myös Helsingin kaupunginvaltuustoon.

Myös jääkiekkopiireistä tuttuja nimiä pääsi valtuustoihin. Tampereella pääsi sisään Kalervo Kummola, Helsingissä Harry Harkimo ja Jyväskylässä Sinuhe Wallinheimo. Jäälajeja edustaa myös entinen pikaluistelija Mika Poutala Espoossa.

Muita urheilusta tuttuja nimiä olivat muun muassa entinen pituushyppääjä Tommi Evilä Tampereella, Veikkausliiga-hyökkääjä Timo Furuholm Turussa, uimari Ari-Pekka Liukkonen Jyväskylässä, entiset huippupesäpalloilijat Unto Väisänen ja Jani Komulainen Sotkamossa, entinen kehonrakentaja Kike Elomaa Maskussa sekä entinen seiväshyppääjä Minna Niskanen Somerolla.

Lisäksi vanhemman polven entisistä urheilijoista pääsivät läpi rallikuski Jari Latvala Alavudella ja paraolympialaisissakin maastohiihtänyt Pertti Sankilampi Kempeleessä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut