Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Silverstonen F1-kisa saatetaan sittenkin päästä ajamaan katsojien edessä

F1 odottaa katsojapäätöstä
AOP

Iso-Britannia on edennyt koronataistelussaan siihen pisteeseen, että brittien hehkuttama Freedom Day siintää jo horisontissa. Kaavailujen mukaan kyseisenä päivänä maa luopuisi tuolloin valtaosasta koronarajoituksistaan ja se tarkoittaisi hyviä asioita myös tapahtumajärjestäjille.

Iso-Britannian GP ajetaan Silverstonessa joka tapauksessa 16.-18.7.2021. Nyt kun muun muassa jalkapallon EM-kisoihin on pääsemässä jopa 40000 katsojaa Webleyn stadionille, myös F1-väki odottaa vesi kielellä mahdollisuuttaan päästä mukaan Iso-Britannian hallituksen lanseeraamaan yleisöpilottiin, jossa tietyille tapahtumille annetaan lupa päästää katsomot täyteen katsojia.

Freedom Day on tällä tietoa koittamassa 19.7., mutta Iso-Britannian hallitus kertoi jo julkisuuteen, että EM-kisojen lisäksi pilottiin tullaan lisäämään muitakin suuria yleisötapahtumia.

Iso-Britannian kulttuuriministeri Oliver Dowden kommentoi tilannetta hallituksen puolesta.

– Haluamme kerätä todisteita siitä, miten pystymme avaamaan suuria tapahtumia turvallisesti pysyvästi. NHS:n mobiiliapplikaation testaamisen eteneminen ja lateraalivirtaustestaaminen tulevat tarkoittmaan, että suuremmat yleisöjoukot pystyvät menemään rajoitettuun määrään suuria urheilu- ja kulttuuritapahtumia osana alkukesän Events Research Programmeamme, Dowden valotti projektia.

Silverstonen pääkatsomoihin mahtuu yhteensä 70000 katsojaa normaalioloissa. Rata sijaitsee 550 eekkerin alueella, joten tilaa turvatoimille myös riittää.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1