Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

BC Nokia jatkosopimukseen nuoren Susijengi-pelaajan kanssa

BC Nokia vahvistuu entisestään
AOP

Koripalloliigassa pelaava nokialainen BC Nokia on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen 22-vuotiaan Michael Besselinkin kanssa. Besselink aloittaa Nokialla kolmannen kautensa.

Michael Besselink siirtyi Nokialle kaudelle 2018-2019 Porvoon Tarmosta. Besselink ehti pelata sillä kaudella vain kahdeksan ottelua tehden keskimäärin 3,3 pistettä, 2,5 levypalloa ja 0,8 syöttöä ottelua kohden vähän vajaan 12 minuutin peliajalla ennen kuin loukkaantuminen lopetti kauden.

Myös kausi 2019-20 jäi Besselinkiltä kokonaan väliin loukkaantumisen vuoksi. Alkavan kauden alla mies nousi myös Suomen koripallomaajoukkueen harjoitusrinkiin.

Junioriurallaan Wartti-Basketin kasvatti pelasi Wartti-Basketin lisäksi MaSu-Basketissa, MaSussa ja Helsinki Rocksissa. Lukiovuosiensa jälkeen mies lähti Yhdysvaltoihin ensin Maristin yliopistoon, josta vaihtoi sitten Binghamptonin yliopistoon, mutta yliopistoura katkesi loukkaantumiseen ja lopulta Besselink päätti keskittyä koripalloon ja palata Suomeen.

Nokian päävalmentaja Greg Gibson kehuu 199-senttistä nuorukaista seuran tiedotteessa.

– Michaelilla on ollut huonoin mahdollinen tuuri viimeisen kahden vuoden aikana. Olisimme voineet saada hänet pelikentille jo viime kaudella, mutta emme halunneet riskeerata mitään. Hän on työskennellyt äärimmäisen lujaa kuntoutumisensa suhteen ja jos joku ansaitsee tämän tilaisuuden, niin se on Michael, Gibson kehuu.

BC Nokian kokoonpano alkaa olla hyvällä mallilla Korisliiga-kautta varten. Joukkueella on jo sopimukset Antero Lehdon, Matias Ojalan, Antti Ahosen, Hugo Bomanin ja Tevaun Kokon kanssa Besselinkin lisäksi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo