Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Brooklyn Netsiltä käsittämätön nousu – Kevin Durant voiton arkkitehtinä

Kevin Durant upotti ottelun viimeisellä minuutilla upean kolmosen.
AOP

Brooklyn Nets kaatoi Milwaukee Bucksin NBA:n pudotuspelien toisen kierroksen viidennessä kamppailussa lukemin 114-108 ja siirtyi ottelusarjassa johtoon voitoin 3-2.

Seuraava ottelu pelataan Bucksin kotikentällä torstain ja perjantain välisenä yönä Suomen aikaa.

Ottelusarjassa on toistaiseksi edetty kotivoitoin. Nets voitti kaksi ensimmäistä kotiotteluaan selvästi, mutta Bucks onnistui puolustamaan laadukkaasti kotiparketillaan ja horjuttamaan loukkaantumisista kärsivää Nets-nippua.

Keskiviikon viidettä ottelua Bucks johti puoliajalla tylysti lukemin 59-43 ja peli näytti lipsuvan Netsin käsistä.

Toisin kuitenkin kävi. Nets tuli kolmannelle neljännekselle terävöityneenä ja kavensi eron kuuteen pisteeseen ennen päätösneljännestä. Päätösneljänneksen alussa Nets kiri tappioaseman nopeasti umpeen ja karkasi lopulta voittoon.

Ratkaisevana tekijänä ottelussa oli kotijoukkueen tähtipelaaja Kevin Durant, joka pussitti 49 pistettä, otti 17 levypalloa ja syötti kymmenen koria.

Ensimmäisen puoliajalla Durant teki 18 pistettä sekä otti yhdeksän levypalloa. Toisella jaksolla Durant paransi tahtia upottamalla kymmenen 13 heitostaan ja kahdeksan yhdeksästä vapaaheitosta. Pisteitä kertyi yhteensä 31 eli lähes puolet joukkueen kokonaismäärästä.

Durantin tähtihetki osui vajaa minuutti ennen loppua, kun hänen pitkä kolmonen vei kotijoukkueen neljän pisteen johtoon hyökkäysajan ollessa nollissa.

Bucksin kreikkalaistähti Giannis Antetokounmpo heitti 34 pistettä ja otti 12 levypalloa.

Loukkaantumiset riivaa Netsiä

Suurena mestarisuosikkina NBA:ssa pelaava Brooklyn Nets on joutunut kiperään tilanteeseen. Milwaukee Bucksia vastaan joukkue menetti James Hardenin heti ottelusarjan ensimmäisessä pelissä ja Kyrie Irving pyöräytti ikävästi nilkkansa neljännessä kamppailussa. Irving ei pelannut viidennessä pelissä, mutta Harden palasi kokoonapanoon.

Houston Rocketsista Netsiin kesken kauden siirtynyt Harden pelasi viidennessä kamppailussa reilut 45 minuuttia, mutta supertähden heitto oli pahasti ruosteessa, sillä pelintekijä osui vain kertaalleen kymmenestä heitosta. Kolme vapaaheittoa Harden viimeisteli 100% varmuudella.

Nets on iso suosikki tässä ottelusarjassa, mutta Bucks on onnistunut hyydyttämään tähtipölyssä uivan superjoukkueen melkolailla hyvin. Mikäli Harden ja Irving eivät ole käytettävissä jatkossa, tai Hardenilta tulee vastaavia ohi iltoja on Durantin niskaan kaadettu iso vastuu.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo