Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Nelinkertainen Tour de France -voittaja Chris Froome väistyy kapteenin pallilta Tour de Francelle

Chris Froome Tour de France
AOP

Israelilainen kilpapyöräilyjoukkue Israel Start-Up Nation lähtee yhtenä suurista ennakkosuosikeista tämän vuoden Tour de France -kilpailuun. Joukkueen ykköstähti, vuoden 2019 Tour de Francen voittaja Chris Froome ei kuitenkaan toimi joukkueen kapteenina.

Chris Froome kärsii edelleen vuoden 2019 pahan loukkaantumisensa jälkivaikutuksista ja täten Israel Start-Up Nation kapteenius päätettiin antaa kanadalaiselle Mike Woodsille. Britti Froome toimii matkakapteenina.

Froome on innoissaan uudesta mahdollisuudestaan.

– Tuskin maltan odottaa paluuta Tour de Francelle kahden vuoden poissaolon jälkeen. Minulla on takanani vaivalloinen matka Critérium du Dauphinén kolarini jäljiltä, mutta tämä on ollut yksi suurimmista motivaationlähteistäni.

Froome uskoo Woodsin voivan johdattaa joukkueen voittoon.

– Olen työskennellyt kovasti päästäkseni siihen, missä olen ja vaikka en tänä vuonna toimikaan johtajana, toivon, että kokemukseni ja tukeni pystyvät auttamaan joukkuettamme, kun toimin matkakapteenina. Woods on kova kilpailija ja tuskin maltan odottaa päästä antamaan kaikkeani hänen ja joukkueen eteen taistelussamme kohti Pariisia.

Myös Woods on innoissaan mahdollisuudestaan.

– Olen todella innoissani päästessäni edustamaan Israel Start-Up Nationia Tour de Francella, erityisesti nyt joukkueen johtajan roolissa. Olen päässyt johtamaan joukkuetta Grand Tourilla, mutten koskaan Tour de Francella. Olen ylpeä siitä, että sain tämän tehtävän, ottaen etenkin huomioon joukkueemme laadun.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut