Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Pesäpallo

Pesäpalloliitto päivitti vastuullisuus- ja turvallisuusohjeensa – Tavoitteena koronaturvallinen toiminta

Pesäpallossa pyritään koronaturvallisuuteen
AOP

Suomen Pesäpalloliitto julkaisi uudet vastuullisuus- ja turvallisuusohjeensa uuden sarjakauden alla. Ohjeet sisältävät erilaisia keinoja niin urheilijoiden, toimitsijoiden kuin yleisönkin suojaamiseksi.

Pesäpalloliiton kilpailupäällikkö Timo Lamminen kertoo liiton tiedotteessa, että uusille ohjeille on selvät perusteet.

– Erityisesti haluamme muistuttaa ottelun järjestäjän vastuusta huolehtia, ettei joukkueille ja tuomareille tule kontaktia yleisön kanssa ottelutapahtuman aikana, hän toteaa.

Turvaohjeissa suositellaan muun muassa, että joukkueen mukana matkustavat vain kokoonpanoon kuuluvat henkilöt sekä välttämättömimmät taustahenkilöt turvavälien varmistamiseksi. Tuomareiden matkustaminen tapahtuu mahdollisuuksien mukaan pienissä yksiköissä. Ottelutapahtuman aikana kaikki siirtymät toteutetaan porrastetusti ja ilman kontaktia yleisöön.

Vastuullisuusohjeissa käsitellään pitkälti samoja teemoja, mutta myös painotetaan muun muassa tarkkaa hygieniaa niin varusteiden kuin pelaajien, tuomareiden kuin toimihenkilöiden osaltakin. Myös hutunkeitto, pallon kierrätys tuomarin kautta kuin seremonialliset avausheitotkin karsitaan pois mahdollisimman suurissa määrin.

Uutuutena suoja-alueelle piirretään syöttötuomarin alue. Alue on symmetrisesti tangenttiviivan jatkeen molemmilla puolilla. Alueen leveys on kotipesän takaosassa (etummaisella kaarella) kolme metriä ja suoja-alueen takaosassa (ulommalla kaarella) kaksi metriä.

Pelinomaisessa tilanteessa pelaajalla on oikeus pelata myös tuomarialueella ja syöttötuomarilla on oikeus liikkua pelin edellyttämällä tavalla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Pesäpallo