Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Sulkapallolegenda Markis Kido menehtyi 36-vuotiaana

Markis Kido sulkapallolegenda
AOP

Kansainvälinen sulkapalloliitto BWF tiedotti, että yksi lajin aasialaislegendoista, indonesialainen Markis Kido, on menehtynyt 36-vuotiaana.

Markis Kido oli pelaamassa jakartalaisessa urheiluhallissa, kun hän sai kesken pelin sydänkohtauksen ja menehtyi ensiaputoimista huolimatta.

Kidon kanssa pitkään menestyksekkäästi pelannut Hendra Setiawan kehui entistä pelikaveriaan haikeus mielessään Kansainvälisen sulkapalloliiton BWF:n sivuilla.

– Hän oli yksi upeimmista ja lahjakkaimmista pelaajista. Haluan kiittää sinua, että olit hyvä kumppani voiton tai tappion hetkellä. Kiitos, että olit parini alusta alkaen. Teimme kovasti töitä 14 vuoden ajan. Kiitos Kido ja hyvästi, Setiawan hyvästeli.

Myös Indonesian sulkapalloliiton puheenjohtaja Agung Firman Sampurna välitti surunvalittelunsa Kidon perheelle.

– Indonesian suuri sulkapalloperhe suree Kidon poismenoa. Hän oli sulkapallosankari, joka jatkuvasti teki kunniaa Indonesian lipulle maailman sulkapalloareenoilla. Kidon menehtyminen on suuri menetys Indonesian sulkapallopiireille, Firman Sampurna suri.

Setiawan niitti merkittävää menestystä sekä nelin- että sekanelinpelissä. Hänen tunnetuimpia parejaan olivat Setiawanin lisäksi sekanelinpelissä hänen siskonsa Pia Zebadiah Bernadet sekä nelinpelissä Alvent Yulianto Chandra ja Marcus Fernaldi Gideon.

Kidon mitalisaalis arvokisoissa on huikeaa luettavaa. Hän voitti olympialaisissa yhden kullan, sulkapallon MM-kisoissa kullan ja pronssin, sulkapallon World Cupissa yhden kullan, Asian Gameseissa kullan ja pronssin, Aasian mestaruuskisoissa kaksi kultaa ja hopean, Kaakkois-Aasian kisoissa kolme kultaa ja hopean sekä junioreissa MM-kisoissa kaksi pronssia ja junioreiden Aasian kisoissa kullan ja pronssin.

BWF Superseries -sarjan hän voitti kymmenen kertaa ja sijoittui viidesti toiseksi. BWF Grand Prix -sarjan hän voitti kymmenen kertaa ja sijoittui kolmesti toiseksi. Lisäksi Kido niitti menestystä myös joukkuekilpailuissa Indonesian riveissä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut