Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Muut

Valta vaihtui joukkuevoimistelussa – OVO Team katkaisi Minettien voittokulun

Joukkuevoimistelu kuvituskuva
AOP

Joukkuevoimistelussa nähtiin yllättävä vallanvaihdos, kun viisi viime vuotta lajia hallinnut tamperelainen Tampereen Sisun Minetit-joukkue taipui finaalissa espoolaiselle OVO Teamille. Mestaruus oli OVO Teamille viides 2000-luvulla.

Joukkuevoimistelun finaali oli todellinen jännitysnäytelmä, sillä sekä Minetit että OVO Team päätyivät lopussa tasapisteisiin. Molemmat kärkijoukkueet voimistelivat yhteispisteet 38,80 ja molemmista ohjelmistaan 19,40 pistettä. Alkukilpailussa pisteet olivat vielä identtiset, mutta loppukilpailussa OVO Team sai 0,1 pistettä paremmat suorituspisteet ja nappasi niiden avulla kultaa.

Minettien päävalmentaja Titta Heikkilä totesi tilanteen olleen huikean tiukka.

– On harvinaista, että kärkijoukkueet ovat lopussa samoissa pisteissä. En muista tällaista tapahtuneen koskaan, hän hämmästeli.

OVO Teamin päävalmentaja Anneli Laine-Näätänen oli todella tyytyväinen joukkueensa voittoon.

– Mestaruuden merkitys on isompi kuin ihmiset tajuavatkaan. Salilla näkee, että joukkueella, joka on voittanut, ei paina jalat ja kaikki tuntuu helpolta. Siinä on melkein parin viikon etulyöntiasema innossa ja iloisuudessa tulla salille ja tehdä töitä, ja se luo uskoa siihen, että voittaminen on mahdollista myöhemminkin, Laine-Näätänen ylisti.

Pronssille kilpailussa sijoittui Attitude Sportsin, Elisen, Pakilan Voimistelijoiden ja Tapiolan Voimistelijoiden yhteisjoukkue Gloria.

Lähde: Helsingin Sanomat

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut