Seuraa meitä:

Formula 1

Entinen F1-mestari Nico Rosberg ei usko Valtteri Bottaksen korvaamisen George Russellilla olevan hyvä idea

Nico Rosberg
AOP

Suomalais-saksalainen entinen F1-mestari Nico Rosberg kommentoi Planet F1:n haastattelussa Valtteri Bottaksen ympärillä kuohuvaa siirtosaagaa. Rosberg ei usko, että Bottasta kannattaisi korvata huhutulla George Russellilla.

Huhumylly Valtteri Bottaksen F1-tulevaisuuden ympärillä on pyörinyt viime aikoina kuumana. Tiedot useista lähteistä ovat vieneet miestä pois Mercedekseltä ja tuoneet Williamsin George Russellia hänen tilalleen.

Nyt oman lusikkansa soppaan työnsi Bottaksen maanmies Nico Rosberg. Rosberg toteaa suoraan, että Russell on valtavan lahjakas kuski, jolla on hieno tulevaisuus edessään.

– Brittiperspektiivistä tulevaisuudesta voi olla innoissaan, sillä heillä on kaksi lahjakasta ja nousevaa kuskia tulossa, Lando Norris ja Russell. Russell on tietenkin Mercedes-kuski.

Rosberg povaa tallipomo Toto Wolffille hankalaa päätöksentekoa. Mies ei kuitenkaan usko, että Russellin pitäisi korvata Bottasta.

– Varmasti Wolff tulee miettimään tätä hyvin hyvin varovaisesti. On vaikea tietää mihin suuntaan hän kallistuu. En kuitenkaan usko, että Wolffin kannattaa tehdä tätä vaihdosta.

Rosberg myöntää kuitenkin myös, että olisi mielenkiintoista nähdä joku toinen kuski kuin Bottas haastamassa Lewis Hamiltonia.

– Fanin näkökulmasta olisi kiinnostavaa nähdä muutos ja joku toinen Lewisin rinnalla toisessa autossa. Joku, joka todella haastaisi Lewisin saman tallin sisällä. Joku nuori kuljettaja, joka voisi korvata Lewisin ykköskuskina tulevaisuudessa Mercedeksellä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Formula 1