Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tokio 2020

Keihäänheittäjä Toni Kuusela hätyyttelee tosissaan paikkaa olympialaisissa

Toni Kuusela keihäänheitto
AOP

Suomen keihäänheittäjien kärkikaartiin kuuluva Toni Kuusela täräytti tiistaina kovan tuloksen Orimattilassa. 85,03 metriä kantanut kiskaisu ylitti Tokion olympialaisten tulosrajan ja nosti Kuuselan osakkeita huomattavasti olympiavalinnoissa. Muista suomalaisheittäjistä myös Oliver Helander on heittänyt olympiarajan yli, joka on 85 metriä.

Kuortaneen Kuntoa edustava Toni Kuusela alkaa lähestyä mainiota tuloskuntoa Tokion kesäolympialaisten alla.

– Yksi steppi tekemisessä eteenpäin. Kyllä tuo on sitä tasoa, jonka olen tiennyt pystyväni saavuttamaan. Välillä tulee mutkia matkaan ja ne ovat hidastaneet menoa. Mutta silloin, kun muut menevät yhden portaan alaspäin niin minä nykäisen kaksi ylöspäin, Kuusela totesi Ilta-Sanomien haastattelussa.

Suomen keihäänheiton arvokisaedustajien valinnat ovat tunnetusti kinkkisiä, mutta Kuusela on luottavaisin mielin.

– Totta kai tuo nosti omia mahdollisuuksia, mutta ei tässä vielä voi juhlia. Suomessa on viisi yli 80 metrin heittäjää ja lisää on tulossa. Sitä ei tiedä yhtään, että milloin muut heittävät samalla tavalla pitkälle. Se tekee tilanteesta hienon, mies tuumaili.

Kuuselalla on aiempaa arvokisamenestystäkin allaan. Mies on sijoittunut kertaalleen Suomi-Ruotsi-maaottelussa kolmanneksi vuonna 2018 ja saavuttanut kahdesti pronssia Kalevan Kisoissa vuosina 2019 ja 2020.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tokio 2020