Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Pesäpallo

Pesäpallon Itä–Länsi arvo-ottelussa ennennäkemätön ratkaisu

Toni Kohonen loukkaantui
AOP

Pesäpalloliitto on tehnyt ennennäkemättömän valinnan elokuun Itä – Länsi -otteluun. Idän joukkueen valitsee tänä vuonna Kouvolan Pallonlyöjien Toni Kohonen, joka jatkaa edelleen pelaajauraansa Koplassa.

Koskaan aiemmin pesäpallon historiassa sama henkilö ei ole toiminut arvo-ottelussa valitsijana ja pelaajana samaan aikaan. Kyseessä onkin Pesäpalloliiton kunnianosoitus kaikkien aikojen pesäpalloilijalle, jonka pääsarjaura lähestyy väistämättä loppuaan.

Kohosen Itä – Länsi -ottelun yllä on kuitenkin harmaita pilviä. Legenda loukkasi peukalonsa perjantain ottelussa JymyJusseja vastaan. Loukkaantuminen paljastui ensitietoja pahemmaksi ja pahimmillaan Kohosen koko kausi on vaarassa.

Kymmenen suomenmestaruutta voittanut ja 999 pääsarjaottelua pelannut Kohonen on urallaan välttynyt pahemmilta loukkaantumisilta. Itä – Länsiä hän on pelannut 22 kappaletta.

Kauden 2021 Itä – Länsi -ottelut pelataan Porissa 6.-7.8. Perjantaina pelataan poikien- ja tyttöjen ottelut, lauantaina miesten ja naisten.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Pesäpallo