Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Ralli

Rallit.fi: Jari-Matti Latvala odottaa Safari-rallista vauhtia ja vaarallisia tilanteita

Toyota WRC-auto
AOP

Rallin MM-sarja palaa Safari-ralliin ensimmäistä kertaa liki 20 vuoteen. Kisa ajetaan Keniassa 24.-27.6. Toyotan suomalainen tallipäällikkö Jari-Matti Latvala uskoo, että osakilpailussa voi sattua monenlaisia tilanteita.

Jari-Matti Latvalalla ei itsellään ole kilpailukokemusta Safari-rallista, vaikka mies on paikan päällä kisoja ajettaessa ollutkin muun muassa seuraamassa isänsä Jari Latvalan kisaamista.

– Se on sellainen kisa, minkä olisin halunnut ajaa, mutta en koskaan pystynyt. Olen kyllä ollut Keniassa, ja isä on siellä ajanut ollen jopa 11:s yleiskilpailussa vuonna 2001. Se on seikkailu, ihan erilainen luonteeltaan muihin ralleihin verrattuna, Jari-Matti Latvala kertoo.

Afrikan villit maisemat ovat varsin erilaisia mihinkään muuhun MM-sarjan osakilpailuun verrattuna.

– Siellä on upeat maisemat ja pinta tiessä ihan erilainen. Olosuhde on sellaista savannimaista ja puita ei niinkään ole, vaan enemmän puskia. Tiet ovat savipohjaa, joka on äärettömän liukasta, jos sataa vettä, Latvala hehkuttaa.

Oman haasteensa matkaan tuo paikallinen eläimistö.

– Siellä on isoja ja eksoottisia eläimiä. Se on hieno asia, mutta toivotaan, että ne pysyvät poissa erikoiskokeilta, eivätkä ne ole kilpailijoiden tiellä. Järjestäjä on luvannut tehdä töitä sen eteen, Latvala toteaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Ralli