Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Yleisurheilu

Yleisurheilijoilla vilkas viikonloppu: Suomen joukkue EM-kisoissa, Huntington ottelee Saksassa

Sara Kuivisto urakoi EM-joukkuekilpailuissa 800 metrin ja 1500 metrin.
AOP

Suomalaisilla yleisurheilijoilla on kiireinen viikonloppu. Suomen maajoukkue kilpailee EM-joukkuekilpailussa Romanian Cluj-Napocassa. Suomi taistelee Ykkösliigassa, joka on toisiksi korkein taso. Suomen joukkue tippui viime vuonna Superliigasta.

Suomen kanssa kilpailevat Belgia, Hollanti, Kreikka, Norja, Romania, Ruotsi, Sveitsi, Tshekki, Turkki, Viro ja Valko-Venäjä. Ennakkosuosikin roolissa kisaan lähtevät Tshekki ja Hollanti. Kaksi parasta joukkuetta nousevat Superliigaan, kun taas kolme heikointa tippuu Kakkosliigaan.

Suomen joukkueen suurimpiin toivoihin kuuluvat jo olympiajoukkueeseen valitut Topi Raitanen 3000 metrin esteissä, Senni Salminen kolmiloikassa sekä Reetta Hurske 100 metrin aidoissa.

Sara Kuivisto urakoi Romaniassa sekä 800 metrin että 1500 metrin kisat. Kuivistolla on kisoista selkeä tavoite: voitto.

Rankingpisteistä yritän kerätä ja voittamaan lähden. Olisi kiva juosta hyvä aika, mutta se ei ole täällä ykkösasia. Sijoitus on tärkein, Kuivisto kommentoi Yleisurheiluliiton julkaisemassa tiedotteessa.

Myös Tampereen Pyrinnön seitsenottelija Maria Huntington on viikonloppuna vauhdissa. Huntington kilpailee Saksan Ratingenissa järjestettävässä moniottelutapahtumassa. Kilpakumppaneikseen suomalainen saa kovia nimiä sekä Saksasta että Itävallasta.

Vaikka Suomessa yksittäisiä kovia kisoja riittääkin, kommentoi Huntington haluavansa tehdä kauden toisen ottelun kovassa seurassa. Huntington kokee olevansa juuri ottelukokemusta vailla. Kyseessä on tamperelaiselle kauden toinen ottelu ja kenraali ennen Tokion olympialaisia.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Yleisurheilu