Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Tennis

Emil Ruusuvuori hätkähdyttää – Ei osallistu Tokion kesäolympialaisiin

Emil Ruusuvuori jättää olympialaiset väliin
AOP

Suomen miesten ykköstennispelaaja Emil Ruusuvuori ilmoitti Facebook-sivuillaan suuryllätyksestä. Mies jättää Tokion kesäolympialaiset väliin.

Päätöstä ei tehty hetken mielijohteesta. Emil Ruusuvuoren tiimi on punninnut asiaa monelta kantilta.

– Olemme tiimini kanssa tehneet huolellisen arvion tämän hetkisestä uratilanteestani ja olympialaisista. En yltänyt suoraan olympialaisiin valittaviin pelaajiin ja vaikka ensi viikkojen aikana varapaikka saattaisi aueta, on minun tehtävä muut suunnitelmat ja ilmoittauduttava urani kannalta tärkeisiin ammattilaiskilpailuihin.

– Olemme siis tulleet siihen tulokseen, etten lähde Tokioon, vaikka varapaikka aukeaisi myöhemmin, Ruusuvuori toteaa.

22-vuotias Ruusuvuori on vasta nuori mies ja edessä on vielä monia mahdollisuuksia päästä olympialaisiin. Olympiaturnauksessa ei jaeta ATP-rankingpisteitä ja Ruusuvuori näkee ATP-kiertueilla menestymisen tällä hetkellä oleellisemmaksi kuin olympialaiset.

– Olen vielä nuori pelaaja ja parhaat vuoteni ovat edessä – näen menestysmahdollisuuteni tulevissa olympialaisissa alkaen Pariisista 2024. Pääfokukseni loppuvuoden osalta on siis ammattilaiskiertueen otteluissa, sillä loppukesän ja syksyn aikana on minulla paljon ATP-pisteitä puolustettavana.

– Tässä mielessä myös harmittavasti olympialaisten ajankohta ja sijainti asettavat isot haasteensa uratilanteeni kannalta.

Ruusuvuori muistelee lämmöllä aiempia maajoukkue-edustuksiaan ja aikoo jatkossakin edustaa Suomea innolla.

– Suomen edustaminen on aina ollut minulle kunnia-asia ja nautin niistä hetkistä suuresti. Yksi upeimmista hetkistä urallani on parin vuoden takainen maaottelu Espoo Metro Areenalla, kun pelasimme Itävaltaa vastaan, Ruusuvuori muistelee.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis