Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tokio 2020

USA:n Ryan Crouser pyyhkäisi 31 vuotta vanhan kuulan ME-tuloksen historiaan

Ryan Crouser
AOP

Yhdysvaltain yleisurheilun olympiakarsinnoissa nähtiin heti kättelyssä huikea tulos, kun kuulajätti Ryan Crouser tuuppasi kuulan uusiin maailmanennätyslukemiin. Kuulakisasta odotettiin todella kovatasoista ja se ei pettänyt ennakko-odotuksia. Olympiakarsinnat kisataan kuluvana viikonloppuna USA:n Oregonissa Eugenen kaupungissa.

Uusi maailmanennätyslukema on 23,37 metriä. Ennätystyöntö tapahtui kilpailun neljännellä kierroksella. Entinen maailmanennätys 23,12 metriä oli vuodelta 1990 ja se oli Randy Barnesin työntämä.

Ryan Crouser oli ikionnellinen kisan jälkeen.

– Ennätys on vaatinut kovaa työtä ja omistautumista. Tuntuu siltä, että harteiltani lähti paino. Tiesin sillä sekunnilla, kun kuula irtosi kädestäni, että tästä tulee hyvä, mies iloitsi.

28-vuotias Crouser on USA:n yksi viime vuosien menestyksekkäimpiä kuulantyöntäjiä. 201-senttinen ja 145-kiloinen mörssäri on kerännyt arvokisoista sekä yliopisto-, kansallisella- että kansainvälisellä tasolla läjäpäin mitaleita. Crouser rikkoi jo aiemmin tänä vuonna sisäratojen maailmanennätyksen kuulantyönnössä, miehen tulos oli 22,82 metriä.

Kuulakisassa oli jaossa myös kaksi muuta edustuspaikkaa USA:n väreissä Tokion kesäolympialaisiin. Paikat menivät toiseksi sijoittuneelle Joe Kovacsille tuloksella 22,34 metriä ja kolmanneksi sijoittuneelle Payton Otterdahlille tuloksella 21,92 metriä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tokio 2020