Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Floyd Mayweatherin kanssa tasapelin otellut Logan Paul uhoaa peittoavansa Mike Tysonin

Logan Paul nyrkkeily
AOP

Some-tähtenä paremmin tunnettu yhdysvaltalainen Logan Paul kohtasi kesäkuun alussa yhdysvaltalaisen mestarinyrkkeilijän Floyd Mayweatherin. Ottelusta saavuttamansa tasapeli nostatti Paulin luottamusta taitoihinsa ja nyt miehellä on hurja haaste mielessä.

26-vuotias Logan Paul on nyrkkeilyurallaan otellut kolme ottelua. Kahteen kertaan hän on kohdannut toisen some-tähden Olajide “KSI” Olatunjin, ensimmäisellä kerralla ottelu päättyi amatöörisäännöin hajaäänin tasapeliin. Toisella kerralla Olatunji otti voiton hajaäänin ammattilaissäännöillä.

Paul on otellut myös kertaalleen moninkertaista maailmanmestaria Floyd Mayweatheria vastaan ammattilaissäännöillä ja ottelu päättyi tasapeliin. Mayweather tosin lähes tyrmäsi Paulin, kuten alla olevalla videolla näkyy, mutta Paul kesti Mayweatherin pommituksen.

Nyt Paulilla on seuraava haaste mielessään, kun mies keksi haastaa toisen nyrkkeilylegendan, yhdysvaltalaisen raskassarjalaisen Mike Tysonin. Paul uhosi päihittävänsä legendan kerrallaan Impaulsive-podcastissaan. Tyson myös vieraili podcastissa taannoin keskustelemassa Paulin ja tämän podcast-kumppanien kanssa.

– Joku mainitsi Tysonin, kuinka hauskaa. Yksi suuruus kerrallaan. Lakimieheni sanoi, etten voisi otella Tysonia vastaan, hän repisi pääni irti. Vastasin, että hei, koin juuri kaiken tuon, sanotko tosiaan, etten voi voittaa Tysonia? Hän on vanha, vanha, Paul uhosi.

54-vuotias Tyson otteli ammattilaisurallaan 58 ottelua, joista voitti 50. Hän ehti kantaa uransa aikana lukuisten merkittävien nyrkkeilyliittojen mestaruusvöitä vuosien 1985 ja 2005 välillä. Mies on pitänyt itsensä nykyisin huippukunnossa, vaikka hänellä onkin kirjava terveys- ja päihdeongelmien historia.

Tyson esiintyi myös taannoin muutamaan kertaan yhdysvaltalaisen All Elite Wrestling -showpainipromootion Double or Nothing -PPV- ja Dynamite-viikko-ohjelmalähetyksissä ja oli vaikuttavassa kunnossa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Kamppailulajit