Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Golfin US Openin avauspäiviin mahtui kaksi eriskummallista episodia

Viktor Hovland US Open
AOP

Norjan Viktor Hovland ja Yhdysvaltain Phil Mickelson eivät taatusti unohda ihan äkkiä tämänvuotisen golfin US Openin avauspäiviä. Mickelson poltti päreensä golf-etikettiä rikkoneeseen katsojaan, mutta Hovland koki kovia ennen kuin pääsi edes kierrokselleen.

Norjalainen golfaaja Viktor Hovland oli lämmittelemässä Yhdysvaltain San Diegossa Torrey Pines Golf Coursessa pelattavan US Openin harjoitusalueella, kun epäonninen lyönti hiekkaesteessä lennätti norjalaisen kasvoille aimo annoksen hiekkaa. Hovland toivoi pystyvänsä pelaamaan vammautuneen silmänsä kanssa, mutta joutui muutaman reiän jälkeen toteamaan tilanteen toivottomuuden.

– Kaikelle on ensimmäinen kerta. Tänään lämmittelin lyömällä bunkkerista, ja hiekkaa lensi vasempaan silmääni. Tyypillisesti tällaisen epäonnisen jutun tapahtuessa asia korjaantuu, kun räpäyttää silmiä muutaman kerran. Ainutlaatuinen San Diegon hiekka päätti kuitenkin pysyä.

– Tiiausaikani lähestyi nopeasti. Suunnitelmani oli, etten pilaisi kisaani heti ensimmäisten reikien aikana vaikeasti heikentyneen vasemman silmän näkökykyni kanssa ja pystyisin selviytymään viimeisten kierrosten karsintarajasta. Selvittyäni ihmeen kaupalla ongelmitta neljän ensimmäisen reiän ajan, tunsin silmässäni hieman parannusta. Minulla oli juuri ja juuri tarpeeksi toivoa jatkaakseni, Hovland kertasi tapahtunutta.

Tilanne ei kuitenkaan helpottanut, vaan huononi nopeasti taas uudestaan.

– Muutama bogey seurasi vääjäämättä ja 18. reiällä (minun yhdeksäs reikäni) hitaasti paraneva näkökykyni muuttui huonommaksi. Olimme takaisin siinä, mistä aloitimme. Toivonkipinä, joka oli joskus ollut olemassa, etsi suojapaikan muualta. Luovuttaa vai eikö luovuttaa, siinä oli se kysymys. Vitsit sikseen, inhoan luovuttamista, mutta palaan pian, Hovland totesi.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Viktor Hovland (@viktor_hovland) jakama julkaisu

51-vuotias golflegenda Phil Mickelson on US Openissa harvinaisessa etulyöntiasemassa, sillä mies pääsee pelaamaan kotikentällään. Mickelson oli puttaamassa neljännellä reiällä, kun katsojan kännykkä piippasi kesken kaiken ja pilasi yhdysvaltalaisen putin. Sama kännykkä piippasi vielä toistamiseenkin ja Mickelson oli ymmärrettävästi todella näreissään tilanteesta.

– En tajua, että miksi sitä pientä nappia ei voi painaa ja hiljentää puhelinta, Mickelson manasi golf-etikettiä tökerösti rikkonutta katsojaa MTV:n tietojen mukaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut