Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Yleisurheilu

IL: Suomen maajoukkueen paluukuviossa omituista säätämistä maajoukkueiden EM-kisoissa

maajoukkueiden EM-kisat 2021
AOP

Suomen yleisurheilumaajoukkue on kilpailemassa maajoukkueiden EM-kisoissa Romanian Cluj-Napocassa kuluvana viikonloppuna. Paluumatka koittaa sunnuntain, maanantain ja tiistain aikana, mutta matkassa on tiettyjä omituisuuksia.

Suurin osa suomalaisurheilijoista palaa Romaniasta sunnuntain ja maanantain aikana ja tiistaina ovat vuorossa loppuosa urheilijoista sekä melkein kaikki taustajoukot. Hämmennystä aiheuttaa kuitenkin se, että Suomi palaa EM-kisoista reittilennoilla ja osa väestä joutuu yöpymään Turkin Istanbulissa. Sen sijaan esimerkiksi Viron ja Tšekin maajoukkueet palaavat charter-lennoilla suoraan kotimaihinsa.

Suomen joukkueenjohtaja ja Suomen Urheiluliitto SUL:n valmennuspäällikkö Tuomo Salonen toteaa, että murheet esimerkiksi ajoissa saatavista koronatestituloksista ja ehtimisestä Kuortaneen yleisurheilukisoihin ovat melko turhia.

– Joku saattaa miettiä, että miten tulokset tulevat, mutta asioita selvennetään kyllä vielä joukkueelle, Salonen vakuuttaa.

SUL:n valmennuksen ja koulutuksen johtaja Jarkko Finni kertoo puolestaan, että pääsyy matkustushaasteille on peruuntunut tärkein paluulento. Finni vakuuttaa, että kaikki yksityiskohdat on otettu huomioon uusia paluuaikatauluja suunniteltaessa.

– On pyritty siihen, että Kuortaneella kilpailevat tulevat aikaisemmin pois. Sunnuntaina ja maanantaina tulevilla ei ole sinällään ongelmaa, Finni toteaa.

Myös Salonen on samoilla linjoilla Finnin kanssa.

– Urheilijat ohjeistetaan käymään kotimaassa testissä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen THL:n ohjeistusten mukaisesti. Lähtökohta on se, että juhannusviikonlopun kisoihin pääsee turvallisin mielin.

Lähde: Iltalehti

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Yleisurheilu