Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Yleisurheilu

Keihästähdellä kovat tavoitteet Kuortaneen GP-kilpailuun – “Aion heittää ennätyksen!”

Johannes Vetter on kunnossa
AOP

Yleisurheiln Kuortaneen gp-kilpailu järjestetään juhannuspäivänä 26.6. Yksi kilpailun seuratuimmista tähdistä tulee olemaan Paavo Nurmen kisat sekä Orimattilan kisat väliin jättänyt saksan Johannes Vetter.

Saksalainen on rikkonut tänä vuonna jo useampaan kertaan maagisen 90-metrin rajan ja nyt Vetterin tavoite on rikkoa Aki Parviaisen yli 20 vanha kenttäennätys 93,09 metriä.

”Odotan todella kilpailemista Kuortaneella ja olen hyvin valmistautunut. Minulla on isoja tavoitteita Kuortaneen kisaan”, Vetter jutteli kilpailun tiedotteessa

Myös manageri Tero Heiska on luottavainen: “Vetter on tällä hetkellä kuitenkin todella kovassa kunnossa, ja mahdollisuudet on vaikka kuinka pitkään heittoon. Kuortaneen avoin kenttä on tunnettu loistavana paikkana koville keihästuloksille”.

Vetterillä on todelliset mahdollisuudet toteuttaa uhkauksensa, sillä mies heitti toukokuun lopussa Puolassa huiman 96,29 metrin kaaren. Kuortaneen keihäskilpailusta ei tule sähköä puuttumaan, sillä Vetterin haastaa muun muassa olympiavoittaja Keshorn Walcott sekä vuoden 2019 maailmanmestari Anderson Peters. Myös suomalaisilla on jälleen mahdollisuus parantaa alkukesän tuloksia ja haastaa kovimmat keihäsnimet.

Kuortaneen GP on nähtävissä Ylen kanavilla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Yleisurheilu