Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Milwaukee Bucks takaa-ajoasemasta NBA:n finaaleihin

Giannis Antetokounmpo oli Milwaukeen paras pistemies, kun joukkue eteni läntisen konferenssin finaaliin
AOP

Milwaukee Bucks on edennyt koripallosarja NBA:ssa läntisen konferenssin finaaliin. Bucks voitti 7. ratkaisevassa pelissä Brooklyn Netsin 115-111. Viimeisen neljänneksen jälkeen pisteet olivat tasan, joten tiukka peli ratkaistiin jatkoajalla.

Brooklynillä oli mahdollisuus viedä sarja kotiin jo perjantaina, kun se kohtasi Bucksin 3-2 johtoasemassa. Bucks kiri kuitenkin tasoihin, ja sarja vietiin viimeiseen ratkaisevaan otteluun. Voitosta makeamman tekee se, että peli pelattiin Brooklyn Netsin kotikentällä.

Milwaukeen pelin tärkein palanen oli sarjan kaksinkertainen MVP, kreikkalainen Giannis Antetokounmpos. Giannisille kirjattiin tärkeä tupla-tupla, kun kreikkalainen pussitti 40 pistettä, nappasi 13 levypalloa ja heitti viisi syöttöä. Milwaukeen toisesta tupla-tuplasta vastasi Khris Middleton, jolle kirjattiin 23 pistettä, 10 levypalloa, kuusi syöttöä ja viisi riistoa.

Netsin paras pistemies oli odotetusti Kevin Durant, mutta hurja 48 pisteen peli ei riittänyt voittoon. Durant tasoitti pelin viimeisen neljänneksen viimeisellä sekunnilla. Voittokin oli todella lähellä: Durant yritti kolmosta, mutta kengän osuessa viivaan merkittiin kori kahden pisteen arvoiseksi.

Milwaukee Bucksin vastustaja läntisen konferenssin finaalissa ei ole vielä tiedossa, sillä toinenkin semifinaalisarja on edennyt viimeiseen peliin. Ykkössijoitettu Philadelphia 76ers ja viidenneksi sijoitettu Atlanta Hawks kohtaavat maanantain vastaisena yönä, jolloin toinen finalisti selviää.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo