Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Yleisurheilu

Topi Raitanen teki “Lasse Virénit” – kolhi estettä, kaatui ja voitti

Topi Raitanen juoksi ylivoimaiseen voittoon yleisurheilun joukkue-EM-kisoissa
AOP

Topi Raitanen juoksi vakuuttavasti 3000 metrin esteiden voittoon yleisurheilun maajoukkueiden EM-kisoissa. Voitosta vakuuttavamman teki se, että juostessa Raitanen kolhi jalkansa esteeseen ja kaatui, mutta onnistui silti voittamaan. Voittoajaksi kirjattiin 8.38,30. Aika jää kauas suomalaisen ennätyksestä.

700 metriä ennen maalia Raitanen oli ylittämässä estettä, löi polvensa ja kaatui sen seurauksena maahan. Raitanen menetti muutaman sijan, mutta onnistui nousemaan todella sujuvasti ja palasi helposti kärkipaikalle.

– Otin esteen vähän huonosti, kolautin polveni ja menin ympäri. Nopeasti pääsin kuitenkin pystyyn, Raitanen kommentoi suoritustaan Yleisurheiluliiton tiedotteessa.

Raitanen lähti kisaan suurimpana ennakkosuosikkina ja dominoi kisaa koko matkan, vaikka mukaan mahtui pieni kuperkeikkakin. Voittaminen ei vaatinut suomalaiselta suurempia ponnisteluita.

– Mukava se on tällainen kilpailu voittaa, mutta minulle tämä oli lähinnä yksi harjoitus matkalla Tokioon, Raitanen kommentoi voittoaan.

Raitasen kausi jatkuu korkeanpaikan leirillä Liikuntakeskus Pajulahden alppimajassa. Leiri jatkuu aina heinäkuun puoliväliin asti, mutta välissä Raitanen aikoo osallistua Kuortaneen juhannuskisaan, jossa juoksee 1500 metrin kisan.

Ennen olympialaisia ohjelmassa lienee myös Monacon timanttiliigan osakilpailu, joka kilpaillaan 9. heinäkuuta. Raitasen ennätys 8.16,57 on peräisin viime vuodelta juuri kyseisestä kilpailusta.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Yleisurheilu